fredag 22 oktober 2010

Allt för 10 kr!

Gissa om jag blev lycklig när jag klev in på Myrornas idag och såg en gigantisk låda med tyg i och en lapp på där det stod "Allt för 10 kr"!? Alla dessa tyger fick följa med hem för den ringa priset av 50 kr! Och det var ordentligt med tyg, kan jag lova. Den minsta biten var typ 1 x 1,5 meter, de andra bitarna var ännu större.

11 kommentarer:

 1. Så fint, blir spennende å se hva du skal lage av det.

  SvaraRadera
 2. Är det på riktigt ;) Verkligen sann lycka, bara hem och börja sy något skoj då :). Vad fint du gjort med kollaget, några tips på hur man gör..

  Stort grattis till tygerna och ha en skön helg!

  /Mia

  SvaraRadera
 3. Oj,oj vilka fynd, längst ner till höger, kul.

  SvaraRadera
 4. Grattis till fynden :) Känns riktigt gott när man lyckats komma över något sådant!

  Trevlig helg!!

  SvaraRadera
 5. Wow! Svenskt tenns elefanttyg har jag länge suktat efter, o det brukar man ju inte få för en tia precis!! Grattis till fynden!

  Om du råkar få en bit över av elefanttyget så får du gärna byta mot något tyg (eller annat) som jag har... Säg bara till om du är intresserad. O såklart är det helt ok om du inte vill! :P

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 6. Wow vilket superfynd! Elefanttyget är ju underbart....

  SvaraRadera
 7. Svar: Förstår att du inte vill skiljas från det. Men det kunde ju inte skada att fråga, tänkte jag :)

  Ha en fortsatt fin lördag! Kram

  SvaraRadera
 8. ÅÅÅÅH! Gudars vilka snyggingar! Tyget med elefanter och det röd/rosa högst upp var ju att dö för! Verkligen grattis till fynden!

  SvaraRadera
 9. Men åh, har du kommit över en tygbit från svenskt tenn för en tia eller är det bara väldigt likt? (orkar ej gå in på sidan och dubbelkolla). Fint är det hur som!! Härliga fynd!

  SvaraRadera
 10. Å vilken lycka! Elefanterna var ju väldigt billiga :-0

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra