onsdag 27 oktober 2010

Armband

Jag har märkt att ju mer jag pysslar och provar nya grejer desto mer tänker jag när jag ser något fint i en affär att "äsch, det där kan man lika gärna göra själv". Det var precis så det var när jag såg ett gäng fina läderarband för ett tag sedan. så jag promenerade iväg till Pärlshoppen och handlade lite läderband och pärlor. Resultatet blev tre nya armband i olika färg och tappning.

9 kommentarer:

 1. Många pysslare resonerar nog så :-) Man kan nog tillverka det mesta själv tror jag.
  ha en fin dag
  kram Malin

  SvaraRadera
 2. Fina! Jag tänker likadant.. även om resultatet inte alltid blir lika bra. ;)

  Grattis till din Cherry också. Kul att du hade samma tyg, kan man inte få se vad det blev av dem...

  /Mia

  SvaraRadera
 3. Hej! Gud vilken trevlig blogg du har, nu blev jag genast inspirerad att fixa till mitt lampskärmsskelett som legat allt fär länge i väntan på idéer!
  Hit kommer jag tillbaka! Kram //Vickan

  SvaraRadera
 4. Sådär tänker jag också, jag kan lika gärna göra det själv. Det stora (väldigt stora) problemet just nu är bara att jag aldrig någonsin hinner. Jag har världens längsta lista på saker som jag vill göra men den listan har sett likadan ut i typ tre år... trist läge.

  SvaraRadera
 5. Känner igen det där :-D Fast jag känner att jag måste skärpa mig för har så många påbörjade projekt här hemma att jag blir knäpp snart :-D Jättefina armband!

  SvaraRadera
 6. O va fint du har gjort!

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga armband! Säljer du? Ha en skön dag! Kram Iréne

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra