måndag 18 oktober 2010

Boktips #2


Boken Kalas - fest för stora och små är en perfekt bok för alla er som har barn och gillar att ställa till med kalas och fester då och då. Både lite större kalas och små enkla partaj. Boken presenterar ett antal olika temakalas man kan ha och ger tips i form av recept,dekorationer och mycket annat, för varje kalas. Det är kalas och teman för alla årstider, smaker och plånböcker. Den är sprängfylld med härliga bilder och inspiration!
Som sagt: detta är en perfekt bok för er med egna barn eller som present till någon annan.


Så klart så gillar jag den här boken lite extra eftersom det är min duktiga svägerska som gjort den och jag själv med familj är med på en del bilder. Nere till vänster ser ni t.ex. Viggos favoritkusin - Elias, och i högra hörnet ser ni min fina karl. :-) Men jag hade faktiskt rekommenderat boken i alla fall, även om jag inte hade varit partisk, för den är verkligen jättefin!!

3 kommentarer:

 1. Finns det halloweentips? Vi råkade vist lova Fröken Löken ett halloweenkalas. (En av de där grejerna som Magen stått och sagt "nej, nej, nej..." åt. ;-) ) Fast det tar nog längre tid att leta reda på den boken än att kolla runt på nätet. ;-)

  SvaraRadera
 2. Finaste bloggen hittade jag här =))

  Kalasboken tog jag precis in till Mokkasin
  och den var urfin ju! Hälsa din svägerska det!
  Då ska jag spana in dig och familjen ;)
  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra