tisdag 19 oktober 2010

Kan snart inte vänta längre...


Varje månad får jag hem ett scrappaket som jag prenumerar på. Det brukar vara ett ihopplock av papper, dekorationer, stämplar etc i olika teman. Idag kom novemberpaketet och såklart var temat julkort. Så nu kan jag snart inte vänta längre, vill pyssla julkort nu!


Till det kommande julpysslet har jag även laddat ner och printat dessa ark som Stina tipsade om.

Så nu är jag laddad till tänderna! Snart kommer ni få se julpyssel här i bloggen! :-)

8 kommentarer:

 1. Och jag som tänkte senast igår att jag nog inte orkar tillverka julkort i år. Känner ingen som helst lust inför att börja med något juligt. Men jag får hoppas på att du inspirerar mig till att komma igång! :-)

  SvaraRadera
 2. Uj, vad roligt.
  Det är inte för tidigt att göra julkort,
  här snöar det!!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vilken härlig inspiration jag fick nu! Jag var på IKEA häromdagen och bara råååkade gå förbi julavdelningen. Och sen bara råååkade jag hitta både den ena och andra juldekorationen som jag ju självklart var tvungen att köpa, för tänk om de skulle ta slut. Nu står det nyinköpta julpyntet i vardagsrummet och ser så juligt och mysigt ut. Och plötsligt längtar jag massor till julmys och julpyssel! Och bäst av allt är att jag äntligen insett att det gäller att börja i tid om man ska hinna allt. Så det är nog lika bra att sätta igång...:-)

  Kul att du hittade till mig så att jag hittade till dig, jag ska kika runt mer i din fina och inspirerande blogg nu! Härligt! :-)

  SvaraRadera
 4. Ååå ja. Förstår att det kliar i fingrarna när ett sådant paket kommer! Såklart man ska va ute i god tid med julkorten! Bara att sätta igång:)

  Ha det bra!
  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 5. Spännande! Ska bli kul att se dina alster! :)
  Må så gott
  Kram Evelina

  SvaraRadera
 6. Åhh ja du är inte ensam om att längta! Jag har varit in och laddat ner alla fina tickets, mm, som goa miss cutie pie delar med sig utav nu också..sååå fina!
  Skall bli spännande att se dina skapelser sedan.. =)

  Kraaaaaam
  Sanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra