fredag 15 oktober 2010

Nya ljusstakar och fredagsstämning


Sprang på dom här väggljusstakarna för blockljus idag. Enkla och stilrena och passar perfekt i vårt sovrum. Så dom fick följa med hem och åkte upp på väggen på en gång.


Nu är alla ljusen här hemma tända och det är riktig fredagsstämning.
Trevlig helg alla ni!!



3 kommentarer:

  1. Snygga ljusstakar.. =)

    SV: Mmm men som tur var så brukar det inte komma nån riktig snö än på nån månad =)

    Ha en toppen helg!
    Kraaaaam
    Sanna

    SvaraRadera
  2. Ja idag kändes det verkligen som en kväll med mys och tända ljus, just då känns inte höst så himlans dumt ändå :) Fina ljusstakar du hittat.

    Vilka härliga lapptäcken du gör och vad duktig du är på att få till färger som passar ihop. Det närmsta jag kommit att göra ett lapptäcke är väl min badfilt, betydligt färre och större bitar än dina :)

    Ja visst är Galen i garn helt underbar! Man dreglar ju över varenda underbar bild. Tänk om man skulle ta och virka lite mormorsrutor till cykeln ;) Mitt första projekt blir nåt med tygremsor, nu när jag äntligen fattar hur enormt stor virknål man ska ha. Det är annat än mina gamla ärvda från farmor som är mera lagom för sytråd...

    Jag tror nog att du kan sticka, bara att du inte vet det själv :) Det är faktiskt väldigt lätt, och man kan t.om göra fel fast det funkar ändå... insåg jag just nu när jag letade efter en stickskola. Jag gör visst öglan på uppläggningen fel och stickar mina räta maskor fel, i bakkant i stället för framkant, lättare liksom :) Att de räta maskorna är fel visste jag ju, men det är lättare och funkar som sagt ändå. Här på Muchis hittade jag en utmärkt stickskola.

    SvaraRadera
  3. Vilka jättefina och stilrena väggljusstakar, sådana vill jag också ha i sovrummet! Såg mycket fint här på din sida, till exempel de härliga conversen! :)

    Annette

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra