tisdag 16 november 2010

Fabriken - tisdagstema

Denna vecka har Fabriken - enligt min mening - slagit till med sitt klurigaste tema hittills. Kontraster. Jag har gick några varv i lägenheten i helgen och såg till slut detta:


Farmors virkade överkast ger en mjuk kontrast till ett annars ganska modernt och "IKEA-aktigt" inrett fickrum.

För att få se fler tolkningar av temat kontraster, titta in hos Fabriken.

9 kommentarer:

 1. Det kan vara precis det som gör skillnaden, att man blandar in nått nött i allt nytt :)
  Snyggt!
  mvh helena

  SvaraRadera
 2. Det finns nog fler kontraster överallt än man tänker på, trots allt! Det gäller bara att se dem. Det virkade överkastet ger en riktigt fin kontrast i rummet!
  Ha en fin tisdag!

  SvaraRadera
 3. Jättefint överkast, påminner mig om att jag nog har ett sådant själv som ligger i något skåp, kanske dags att ta fram det....:-)

  SvaraRadera
 4. Visst är det så härligt med hantverk...gjort av nära och kära dessutom. Vackert och många timmar av farmors liv som kommer leva vidare länge, länge! Jag har också ett som är virkat av kära farmor och eftersom hon inte finns i livet längre blir det extra kärt...

  ha det gott!

  Kram,
  A

  SvaraRadera
 5. Vilken lyx att ha fått ett sånt fint överkast från sin farmor, det är verkligen ljuvligt!

  SvaraRadera
 6. Det där var väl inget svårt. Löste du ju lysande. Jättefint. Tänk, det måste ta hundrafemtio år att virka det där överkastet. Minst.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Riktigt fint överkast!

  SvaraRadera
 8. Åh, vilket överkast! Och vilket jobb... min gammelmormor virkade en massa och har gjort en hel del överkast, tyvärr har jag inte fått äran att ha någon av dom hemma hos mig. Men om jag fick frågan skulle jag tacka ja fortare än kvickt!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra