fredag 12 november 2010

Julkalender!

Mindre än tre veckor kvar till 1 december. Och med andra ord mindre än tre veckor kvar till startskottet för julkalendrar av alla dess slag!

Själv är jag i full gång med att planera en julkalender som jag tänkte ha här på bloggen. Från 1 december och fram till jul kommer jag bjuda er på ett nytt tips inför julen varje. Det blir en salig blanding av julpynt, pyssel, julklappstips, matlagning, julgodis och annat. Missa inte det!

10 kommentarer:

 1. Mysigt med julkalender! Ser fram emot det.
  Har du sett att Drops har en på gång? http://www.garnstudio.com/julekalender.php?lang=se

  SvaraRadera
 2. O va roligt! Den ska jag absolut följa! Jag funderade själv på att ha något sånt men tror att ajg hoppar över de och kanske tar de nästa år istället. Måste leta runt efter flera julkalendrar. De brukar finnas massa fina. Kram

  SvaraRadera
 3. vilken rolig ide, ska bli roligt att följa! Gillar julstrumporna i inlägget över, speciellt den rosa, helt i min stil :-)

  SvaraRadera
 4. Vad trevligt! Ser fram emot det! Skulle vara kul att kunna göra något sådant själv också men jag tror jag borde ha börjat planera det för länge sedan :D Det börjar bli stressiga tider nu med julmarknader, skola, jobb och allt annat som måste göras.

  SvaraRadera
 5. Oj, vad trevligt! Det ser jag verkligen fram emot ;-)

  SvaraRadera
 6. Oj, vad skoj! Denna julkalender kommer jag garanterat att följa!!!

  SvaraRadera
 7. Spännande! Det ser jag framemot! :)

  Skulle gärna göra något liknande själv, men jag tror tyvärr inte att tiden räcker till...

  Kram o trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. Låter ju jätteroligt! Något att se fram emot!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 9. Jag blir matt av (att bara läsa om:) all energi och skaparkraft du och många andra "pysslare" verkar besitta! Du har min fulla beundran över detta ambitiösa julprojekt!! Jag ska försöka orka :) följa det, lite grann i alla fall.
  Lägger upp dig i favoriter-NU!
  mvh helena

  SvaraRadera
 10. Låter kul :)
  Det ser jag framemot.
  Annika

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra