måndag 8 november 2010

Värmande ärtor

Har sytt en värmekudde för ömmande nackar och axlar. Jag var lite osäker först på vad jag skulle stoppa den med men efter lite googlande så föll valet på gula ärtor. Det blev riktigt bra. Varm och skönt!

8 kommentarer:

 1. Tjusig! :)
  Jag kör med vete, men den säcken är på upphällningen nu, så jag tackar för tipset om ärtor!

  SvaraRadera
 2. Värmekudde är ju verkligen skönt och vilket coolt tyg.

  Ah, garn. Ja jag hade köpstopp på garn förutom tre planerade/behövda nystan men på nåt sätt så kom det med några extra från mässan i helgen... :) Vad mycket garn du har och så många härliga färger. Du skulle kunna virka eller sticka grytlappar, t.ex mönster med fyra kvadrater i olika färger, virka mobilfodral eller liknande, eller massa olika blommor att dekorera olika saker med, det har jag tänkt att göra.

  SvaraRadera
 3. Hejsan :) Jag fick igår höra av Tisa att ditt "ro"paket inte kommit fram :( Jag skickade det för mer än en vecka sedan så det känns tråkigt. Men ,som jag skrev till Tisa igår, att har det inte kommit fram om ett par dagar så skickar jag ett nytt paket till dig -för det är ju ännu tråkigare att inte få något paket!! Jag håller tummarna :) och önskar dig en bra dag / Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Jättefin och i en härlig färg.....jag har bara sätt riskuddar i lin och neutrala färger.
  Jag blir både varm i själen och kroppen....grön är ju den avkopplande färgen!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt tyg! Håller gula ärtor värmen bra? Jag har tidigare använt ris... men det tappar värmen ganska fort tyvärr!

  SvaraRadera
 6. Vilken perfekt julklapp!! Vill köpa. Hör av dig - du vet vem hemmamamman är :) /M N-B

  SvaraRadera
 7. Jag visste inte att man kunde ha gula ärtor i men så bra! :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra