söndag 19 december 2010

Fabriken - söndagsbilden


Söndagsbilden denna vecka blir en bild på snö.
Det är så mycket snö överallt och det kommer bara mer och mer!

För andra året i rad har ser det ut att bli en kall och snörik jul!
För mig som är uppvuxen i Stockholm hör inte det till vanligheterna. Jag har firat många jular då det varit total barmark och kan även minnas ett antal jular när vi varit så glada för att det kommit ett typ mm-tjockt lager snö så det i alla fall såg lite vitt ut, ute. :-)

Men i år igen har vi hur mycket snö som helst. Härligt!!

Hoppas ni alla får en riktigt skön söndag och fjärde advent!

Titta in hos Fabriken för att se flera söndagsbilder.

7 kommentarer:

 1. Såå härligt med snö! Hjälp, hinner inte med alla dina inlägg men de är så roliga att läsa om. Har varit lite mycket denna vecka så jag hoppas det lugnar ner sig snart :).
  Och ja, rödluvan och vargen är vändbara.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig vinterbild. Det är verkligen kul med en vit jul, det blir som inte på riktigt annars. Fast jag hade klarat mig utan snöoväder. Jag gillade tavlorna också, så enkelt men ändå fint!

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt med all snö såhär i juletid! Jag är uppvuxen i södra Grekland och där är det ju typ noll chans att det är snö på jul men vi firade oftast jularna i Stockholm hos mormor & morfar och precis som du säger var man överlycklig bara det hade kommit några mm snö så att det såg vitt ut :)

  SvaraRadera
 4. Tittar in och önskar en skön 4 advent men "lite julstök" =) kram kram

  SvaraRadera
 5. Jo nog har vi snö allt :) och det snöar och snöar, men vit ju är ju trevligt :) Jag tänkte jag skulle kolla på lite julklappar idag men det blir nog helt klart till att ta bussen, ingen promenad in till stan direkt idag...

  Jättefina cellofaninslagningar du gjort, det ser mycket proffsigt ut, och dina papper/klister/socker-snöstjärnor var fiffiga och fina.

  SvaraRadera
 6. Snö... det är så vackert! Tyvärr medför den en hel del praktiska besvär. Jag tänker bl a på min gamla mamma å all skottning hon måste klara av själv, när ingen har möjlighet att hjälpa henne. Vacker är den dock, där den vilar tungt på grangrenen.
  /helena

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra