torsdag 16 december 2010

Inslagningen har börjat


Jag tycker för det mesta att det är jättekul att slå in presenter och julklappar och göra varje paket unikt och extra fint.
Men att sitta i 3 timmar kvällen före julafton och slå in ungefär hundrasjuttioåtta julklappar blir lite väl mastigt. Det fick jag erfara förra året.

Så i år börjar jag i tid! Några klappar varje kväll. Och medan inslagningen pågår ser det ut som ett riktigt slagfält i vardagsrummet. :-)

5 kommentarer:

 1. Ser helt underbart ut med alla detaljer, snören, spetsar och papper :-) Klapparna kommer att bli kalasfina :-)

  Välkommen hem igen!

  Hoppas du får en skön och STRESSFRI fjärde advensthelg :-)

  Kram Helena /franska liljan

  SvaraRadera
 2. Sedärja! Precis så ska man göra. Börja slå in i tid, då blir det riktigt roligt. Hade tänkt samma sak ikväll, men sen insåg jag; tejpen är slut! Typiskt va?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Precis så borde man göra, ta lite åt gången. För mycket på en gång blir bara övermäktigt. Nästa år SKA jag skriva julkorten i tid, och inte sitta uppe till sent och slava med dem kvällen innan de ska skickas!
  Ha det så bra i julförberedelserna!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att göra paketen vackra och personliga! Det har jag prioriterat bort, men kanske nåt annat år... ;)

  SvaraRadera
 5. Jag hade planerat att slå in söta paket med stor omsorg. Men jag har faktiskt inte orkat. Det blev ihopslafsat men så är det ibland. Det känns okey. Dina verkar bli väldigt fina i alla fall!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra