torsdag 20 januari 2011

En till kuddbukett


En till blombukettskudde har sett dagens ljus. Men denna gång ville jag ha lite mer färg så det fick bli en färgsprakande blombukett istället för den vita jag gjorde sist.


Blombuketterna är riktigt roliga att göra. Det går ju att variera blommorna i all oändlighet med olika färger och former. Däremot blir det ganska mycket som måste sys för hand, vilket egentligen inte alls är min grej.

10 kommentarer:

 1. Å vilken fin kudde med härliga färger..:)) Ha en myspys kväll nu...Kram/Annelie

  SvaraRadera
 2. Oj vilken fin kudde! Får mig verkligen att längta till våren.

  SvaraRadera
 3. Härlig bukett! Jag har hittat till måleributiken redan men jag hittar inte den tapeten. Minns du tillverkare? Jag har sökt på allt känns det som...

  SvaraRadera
 4. Underbar! Jag gillade både den vita och den här!

  SvaraRadera
 5. Jag diggar båda kuddarna! Men jag håller med, handsöm är ganska segt. Jag är nog lite för otålig för den ädla konsten. Broderier kan jag däremot ägna mig åt utan att tappa tålamodet...tror jag i alla fall, jag gjorde det ju när jag var yngre.

  Kul också att få vara pysselkonsulent! Korten var ju helsnygga! Jag har själv tänkt att det där med vimplar måste bli nästa grej jag provar när jag gör kort nästa gång. Borde vara den perfekta användningen för alla stuvbitar man har.
  Jättekul också att ni ska starta en liten marknad! Ser fram emot att få besöka den! :-)

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig kudde! Den vita är dock min favorit :-) Har tänkt att göra kuddar med blommor på till mina föräldrars nya sovrum :-) Det gula plagget i inlägget ovan är också jättegulligt!!

  SvaraRadera
 7. Wow vilken snygg!! Fler som längtar till våren :)

  SvaraRadera
 8. Åhh vad fin den var! Gillar den med färg ;-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra