söndag 9 januari 2011

Fabriken - söndagsbilden


Måndag imorgon och första normala arbetsveckan på länge. Alla helgerna är över och arbetsveckorna med bara två eller tre dagar på jobbet likaså.

Men genom årets första söndagsbild klamrar jag mig fast vid fest och lyx ett litet tag till. Bilden är, inte helt otippat, från nyårsafton.

Om ni vill se fler söndagsbilder så kika in hos Fabriken.

7 kommentarer:

 1. Ja visst börjar vardagen snart. Det är lite så man bävar och vill hålla fast vid festligheterna ett litet tag till :-)

  SvaraRadera
 2. Mm jag våndas för min stora kille, 10 år. Han har sovit varje morgon på lovet till halvtio... imorgon är det den okristliga stiga-upp-vid-sju som gäller;-) Jag antar att han kommer vara rätt gnällig imorgonkväll....

  SvaraRadera
 3. Japp i morgon börjar vardagen :-) Hoppas du får en riktigt bra vecka. Kram

  SvaraRadera
 4. Vårt dagis har lagt in en planeringsdag i morgon, typiskt när man var sugen på rutin, vardag och tidig morgon. DÅ (när jag redan är utsatt för press) får man ännu tidigare morgon. Jag tar det urtidiga morgonpasset då mannen måste jobba em. Låt familjepusslet börja! Tjo-ho för 2011.
  Kram Anna

  Och du, tack för vägbeskrivningen, men det kändes inte som promenadavstånd eller...?

  SvaraRadera
 5. mmm, alltid fint och got med bubbel och sååå snygga glas...nice
  kram

  SvaraRadera
 6. Helt rätt, man ska suga på karamellen in i det sista. Ha det bra med starten av vardagen igen, vi börjar inte på riktigt förrän på onsdag.

  //Elvira

  SvaraRadera
 7. Ja, nu börjar vardagen igen. Men man vill minnas "nyårsyran"!
  Tack för titten hos mig!

  Ha´en bra vecka!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra