söndag 16 januari 2011

Fem bloggar


Jag blev himla glad igår när jag tittade in hos Interiörguiden och såg att hon, i ett inlägg där hon tipsade om fem fina bloggar, hade min blogg med på listan!!

Givetvis tar jag detta vidare och tänkte tipsa er om fem bloggar jag inte tycker att ni ska missa. Det är dock galet svårt att bara välja ut fem stycken, men jag tänkte att jag skulle försöka välja ut några nya bloggar, som jag inte skrivit om eller länkat till tidigare (vad jag kan minnas i alla fall).

 Dill og dall og sånt
Drottningen när det kommer till att sy lapptäcken, förvaringspåsar, tallriksunderlägg och annat i fantastiskt retrotyger.

Pysselpralinen
Fin, stilren blogg som är fullproppad med bra pysseltips och fina idéer.

Bland rosor och prickiga tekoppar
Fina bilder, härliga pasteller och kreativa idéer och tips.

Gallery
En explosion av härliga färger, roliga former och fina mönster.

Tusen idéer och en fröken
Alltid nya spaningar och roliga iaktagelser från denna tjej. Många finss bakom skärmen när man läser här.

6 kommentarer:

 1. Det är alltid kul att få tips på nya fina bloggar :) Och den där kakan såg ju inte så hemskt tokig ut den heller ;)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt för dig, det är du värd :)
  Annika

  SvaraRadera
 3. va roligt! De är alltid trevligt med uppskattning. Och apan som du visade i ett tidigare inlägg var otroligt söt. Hoppas att de gick bra på fotokursen. Lät otroligt spännande och kul. Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, vad glad jag blir över att jag får vara med på din lista! :D Det är så härligt att få uppskattning. Hoppas att du haft en kul dag m fotokursen o allt!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Kul med tips. Jag skrattar också åt Tusen idéer och en fröken. Ofta. Hoppas fotokursen var bra. Nu kommer det blir värsting-värsting bilder va!?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Vad kul att bli rekommenderad :) tidningen kommer hem till dig, maila din adress till mig på nordhelena@yahoo.com Ledsen att det blir lite dubbelarbete.
  Men hoppas det är värt besväret :)
  Kram
  Helena

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra