måndag 3 januari 2011

Hemma hos Pippi Långstrump


För ett par dagar sedan var vi på Junibacken för första gången (ja, jag vet... det är konstigt att vi inte varit där tidigare, med tanke på att vi bor 25 min därifrån och har småbarn. Vissa saker blir liksom inte av...).

Hur som helst... Medan Viggo var i extas över att faktiskt vara hemma hos Pippi Långstrump och röjde gärnet i Villa Villerkulla så gick bara runt och tittade på att härliga saker och fotograferade inredningen som en tok.


Oh, vad jag önskade att jag var på en loppis och kunde plocka med mig allt hem för en billig peng, och inte i Villa Villerkulla på Junibacken där alla sakerna var fastlimmade på hyllorna!

9 kommentarer:

 1. Man skulle nästan kunna säga att jag och barnen bott på Junibacken. Eftersom de inte gått på dagis har vi fått aktivera oss mycket i stan och junibacken är så mysigt, dvs om det inte är lov och massor med folk.
  Visst är det mysigt hemma hos Pippi tänk vilket jobb att få göra kläder och inreda de små boningarna på junibacken.

  SvaraRadera
 2. Åh fiiiint!

  Jag tror faktiskt att jag varit på Junibacken när jag var liten, eller jag var inte miniliten men kanske 11-12år. Har ett svagt minne av att man fick åka en linbana typ genom sagorna. Fast det kanske är helt fel.

  Skulle mer än gärna dit igen men det blir liksom inte av när man inte har barn, känns konstigt om två vuxna skulle komma där själva, även om ingen annan hade brytt sig ;)

  SvaraRadera
 3. Åhh så fint det ser ut! Jag har inte heller varit där... men det kanske inte är såå konstigt ;-)

  SvaraRadera
 4. Härligt! Jag har inte heller vart där, men man kanske skulle ta sig en tripp dit bara för att se inredningen! =)

  Ha en bra dag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Jag var där när pojkarna var små....länge sedan....
  Jag har tänkt att göra mig av med mycket i min friggebod....typ pippiinredning...billigt..synd att det är så långt mellan alla bloggare...skulle tänka mig att ha bytardagar....
  Förresten jag gick i samma klass som Pippi(inger Nilsson) brukade imponera med det bland pojkarnas kompisar(fniss)

  SvaraRadera
 6. Hihi, jag log när jag läste ditt inlägg. Vi bor också jättenära Junibacken, 2 kilometer och ändå har vi inte varit där en endaste gång. Det får bli till våren:=)

  SvaraRadera
 7. vad fina bilder du får med kameran ..

  SvaraRadera
 8. Så flott det ser ut der da! Pippi var virkelig en av mine favoritter når jeg var liten.

  SvaraRadera
 9. Jag har aldrig varit på Junibacken, men den som spar, han har heter det ju. Det ser onekligen mysigt ut! :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra