lördag 5 februari 2011

Balkongtankar


Gjorde ett snabbt besök på Erikshjälpen imorse innan jag skulle träna.
Som vanligt hoppades jag ju på fantastiska fynd men besöket gav tyvärr ingen större utdelning. Det enda jag fick med mig hem var det färgglada fatet ovanför och fyra blomtyngder att hänga på duken ute på balkongen i sommar.


Inga jättefynd som fick hjärtat att klappa extra fort alltså, denna gång.

Men duktyngderna till balkongen fick mig verkligen att längta efter våren, sommaren och varmare väder när man sitta på balkongen. 

Jag har funderat hela dagen på allt jag vill fixa till balkongen. Ny trall till golvet, fina krukor att odla örter och blommor i, ett gäng färgglada ljuslyktor och kanske en radda glada vimplar. Har tänkt på de nya kuddarna och sittdynorna jag ska sy. Vilka färgkombinationer och mönster jag vill ha.
Så bli inte förvånade om det dyker upp massa pysslat till balkongen här snart, med andra ord! :-)

6 kommentarer:

 1. Härligt mönster på fatet, det blir ju perfekt till fika på balkongen :) Och vad fint du piffat diskmedelskartongen, hoppas det går bra i tävlingen.

  SvaraRadera
 2. Fina fynd i alla fall.. =)

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Kjenner dragningen mot vår jeg også :o)

  Det var da flotte saker de du faktisk hadde funnet da, og nå gleder jeg meg til å se hva balkongen din kommer til å fylles med :o)

  Skjønne skilpadder du viste i forrige innlegg også!

  Ha en fortsatt god helg :o)

  SvaraRadera
 4. Fatet är ju underbart! Det är många som fyndat på loppis idag, känner mig lite avis. :P hihi. Jag längtar också efter vår o sommar nu! Ser fram emot att se vad du ska pyssla till balkongen.

  SvaraRadera
 5. Visst hoppas man varje gång på att det just är den gången man ska trilla över ett alldeles fantastisk fynd =) Men helt plötsligt måste det ju hända, eller hur!?

  Jag tycker i alla fall att dina inköp var riktigt bra iallafall!

  kram Tina

  SvaraRadera
 6. Fast fatet var underbart

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra