onsdag 9 februari 2011

Vilken cirkus


Visst tyger är så fina att jag kan bara inte förmå mig att klippa i dom och sy något. Det här cirkustyget är ett sådant. Jag älskar det!

Jag vill ju så gärna göra något fint av det men samtidigt vill jag inte klippa sönder det! Funderar på om det kanske ska få bli gardiner i Viggos rum eller om jag ska spänna upp det på en ram och göra en stor tavla. På så sätt skulle jag ju knappt behöva klippa i det alls.

Men jag får nog fundera lite till innan jag gör något och under tiden nöjer jag mig med att bara titta på det och njuta. :-)


PS. Tusen tack för alla snälla kommentarer ni lämnar här! Jag blir så glad för alla hälsningar och det är jättekul att höra att ni blir inspirerade och gillar av det jag gör!

PS (igen). Jag har fyllt på med lite saker i min shop, bl.a. de pimpade krokarna från inlägget imorse. Ni glömmer inte att kika in där då och då va?!

8 kommentarer:

 1. Så jättefint tyg, spara och titta på det, tills du kommer på vad du ska använda det till. Brittmari

  SvaraRadera
 2. Tyget ser jättefint ut! Jag har flera sådana tyger i min samling som jag aldrig någonsin kommer kunna förmå mig att klippa i... bland annat alla fina vintage Marimekko-tyger jag har ärvt efter min mamma.

  SvaraRadera
 3. Vi är nog många som har något sånt tyg i lådorna :)

  SvaraRadera
 4. Ja, så är det verkligen, det är jättefint.

  Kramen Mia :)

  SvaraRadera
 5. Åhh underbart tyg! =)

  SV: Ja kanske det.. =) skratt.. Mmm dom små rosa ljusmancetterna är hur söta som helst..letar efter ett par turkosa också men har inte hittat dom än! <3

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 6. Underbart cirkustyg!
  De pimpade krokarna diggar jag starkt! Vilken lycka att du kom på den idén just nu när jag går och funderar på om jag ska hänga upp precis en sådan knoppbräda eller inte i sovrummet. Jag tvekade dock på om jag skulle hänga upp den eller inte eftersom jag tyckte den kändes för tråkig i vitt men det här var ju en helt suverän idé!

  SvaraRadera
 7. Tack förresten för tygerna som kom fram förra veckan! :-) Det storblommiga är precis så härligt som jag hoppades!

  SvaraRadera
 8. Vilket ögongodis! Både vackert och sött.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra