lördag 5 mars 2011

Luftballong


En liten luftballong gjord av ett frigolitägg, lite tygstuvar, garn och filt. Själva ballongen har jag gjort efter en jättebra bekrivning hos Randi.

Efter noga övervägande och mycket dividerande fram och tillbaka som bestämde Viggo slutligen att det var Doplo-katten som skulle få åka med på premiärturen.


Jag tycker ballongen blev rätt söt, men det syns lite att den gjordes i alla hast med det som fanns hemma. T.ex. så är ju Randis original-ägg med sick-sackband mycket finare än med snedslån jag hade hemma. Så det får nog bli en till ballong snart, som görs lite noggrannare.

9 kommentarer:

 1. Jag tycker att den ser fin ut! JAg har oxå sett Randis ägg och är såå sugen på att göra sådana.... VArt fick du tag i styrolitägget? Kan Panduro ha det?

  Kraam Lotten

  SvaraRadera
 2. Snubblade in av en slump...och kommer gärna tillbaka.. Jättefin blogg :-)!

  SvaraRadera
 3. Jamen, den är ju jättefin! Önskar att jag också hade lite sy- och pysselkunskaper. Men nåja, jag får väl nöja mig med att titta på och beundra alla andra geniers mästerverk.

  SvaraRadera
 4. Så stilig!!!! :) :) Det er så moro når en ide blir til en ny !! :D Ha en fin lørdagskveld!!!
  STOR klem fra meg.

  SvaraRadera
 5. Såå fin och rolig idé med luftballongen.

  Asken hos mig köpte jag på Panduro och plocklade isär den som mall för min tapet.

  Kramiz Mia :)

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar ballong, den är jättefin!

  SvaraRadera
 7. Heisan!
  Herlig, morsom luftballong! Det har jeg aldri laget. En fascinerende sak og undres hvordan det ville vært å sveve slik oppe i lufta. Er ikke sikker på om jeg hadde følt det helt komfortabelt...
  Ha en glad fastlavn!
  Klem fra Kaspara

  SvaraRadera
 8. så skjønn denne ble ;)
  likte ideen veldig godt!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra