onsdag 9 mars 2011

Min nya kompis - Dymon


Efter lång längtan och mycket suktande har jag äntligen införskaffat mig en egen dymo-apparat!

Mitt första verk med min nya kompis blev en mycket enkel tavla till tavellisten
i vardagsrummet.


När barnen nästa gång leker extremt högljutt och livligt (vilket händer rätt ofta) så ska jag läsa dessa ord, ta en djupt andetag och tänka att "dom har ju roligt
i alla fall". :-)


Sen måste jag ju berätta att igår bytte vi kläder på Fyra sorters kakor till en härlig vårskrud. Och även fast det på ytan ser ut som att inte mycket händer med shoppen just nu så jobbar vi febrilt med både ditt och datt inför den 25:e mars då öppnar vi igen. Anmäl er till nyhetsbrevet vetjja, så får ni ett specialerbjudande till 
nästa marknad.

13 kommentarer:

 1. Dymo är verkligen kul och du har gjort så fint!

  Citatet är nytt och de va verkligen kul att höra att du har de tatuerat. Jag ska nämligen tatuera in de själv hade jag tänkt. Men jag måste ta mod till mig först. Är väldigt rädd! Kram

  SvaraRadera
 2. Fin idé! Och väldigt fina ord. :-)

  SvaraRadera
 3. Åh jeg har også lenge drømt om å skaffe meg en dymo maskin! Det er jo genialt! Og jeg likte ordene du hadde skrevet... Kloke ord!
  Hilde

  SvaraRadera
 4. Ja dymon är lätt beroendeframkallande... Jag håller på att hälla över alla specerier från sina förpackningar till fina plåtburkar, nästan bara för att få göra en dymo-skylt till dem ;)

  SvaraRadera
 5. Dymo har jag oxå precis skaffat mig en! Mina killar älskade att leka med den så nu har jag fått gömma den lite så mamma oxå får leka ;-)

  SvaraRadera
 6. Åh vad kul! Har tänkt tanken att skaffa mig en dymo för att märka upp alla förpackningar i skafferiet, och sedan är ju möjligheterna oändliga!

  SvaraRadera
 7. Vad skoj, en så skulle man kanske ha.. ;)
  nä nu är det köpstopp för mig på ett tag.

  /Mia :)

  SvaraRadera
 8. Jamen visst är den toppen! Köpte min i somras och har mest använt till att traditionsenligt märka grejjer. Men man kanske skulle göra sig en tavla också!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Men vilken rolig grej, så enkelt och snyggt!

  SvaraRadera
 10. Vad roligt! Har länge tänkt att köpa en dymo, fast är inte säker på att jag kan motivera köpet med att kunna göra fina etiketter till några plåtburkar :-D Iof brukar jag alltid kunna övertyga mig själv om att det är motiverade köp jag gör ;-)

  SvaraRadera
 11. Sådana ordspråk är det viktigt att komma ihåg!

  SvaraRadera
 12. ÄLSKAR min dymo och märker ALLT =)

  http://karolinezier.blogspot.se/2012/10/dymo-bra-och-hur-kul-som-helst.html

  KRAM Karoline

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra