tisdag 29 mars 2011

Tisdagstema - blogghörna


Den här veckan är tisdagstemat blogghörna. Så här är den; min blogghörna, tillika soffhörna. Jag har inget eget pysselrum eller avskild kreativ hörna som jag kan smyga undan till. Utan här, i hörnet av soffan, med datorn i knät och under lätt fajt om utrymmet med resten av familjen, författas blogginläggen.

Ibland önskar jag att jag hade ett eget rum eller en mer avskild plats att sitta på, men samtidigt tycker jag att det är rätt mysigt att sitta tillsammans med resten av la familia. Även om vi ägnar oss åt olika saker - allt från bloggande och TV-tittande till Lego-byggande och komponerande av bilbanor - så är det mest här i vardagsrummet vi hänger på kvällarna.


Eftersom blogghörnan också är soffhörnan så är "utsikten" denna - över TV:n.


När sysuget blir för stort så ställer jag bort datorn och flyttar till bordet där symaskinen nästan alltid står framme och redo.

Det var min blogghörna det. Titta in hos Fabriken så får ni se hur det ser ut bakom datorn i andra bloggares blogghörnor.

14 kommentarer:

 1. Det är som hemma hos mig då, jag sitter vid köksbordet eller i soffhörnet, i händelsernas centrum liksom.

  Ha en fin tisdag!

  Kram Elvira

  SvaraRadera
 2. Mysigt blogghörn du har...mitt i vardagen - precis där den ska vara!
  Ha en underbar tisdag.
  Kramen.

  SvaraRadera
 3. Koselig hjørne du har

  SvaraRadera
 4. Ha Ha, jag måste visa min sambo detta tema. Han tror jag är ensam om att ta med mig datorn till TVn. ;)

  SvaraRadera
 5. Jag misstänkte at du är en sån där som alltid har maskinen trädd och redo! Ställtiden för min sömnad är en halv livstid. Den står nerpackar, oträdd, inte rengjort. Ja, du förstår ju själv hur mycket (läs lite) jag syr. Däremot är datorn alltid redo. Men du hinner ju båda. Blogga och sy. Massor. Hur tusan gör du? Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Blogghörna - vilken grej! Det vill jag också ha :)

  SvaraRadera
 7. Vi verkar resonera likadant:-) jag sätter mig oftast vid köksbordet då har man liksom koll på allt annat också;-), vad fint ni har det! kram

  SvaraRadera
 8. Riktigt mysigt att sitta och blogga i soffhörnan tillsammans med resten av familjen - och då har man ju samtidigt koll på vad som händer också!
  Ha det så bra! :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. JAg sitter lite här och där med datorn, ibland vid skrivbordet, ibland matbordet och då och då soffhörnet.

  SvaraRadera
 10. Hmmm... Ser stora likheter mellan din hörna och min mest frekvent använda;) Visst är det gött att hänga i soffan. Ha en skön tisdag! //Petronella

  SvaraRadera
 11. det låter väldigt mysigt! blogga med familjen samlad.. ha en fin tisdag!

  SvaraRadera
 12. Så mysigt, det är klart man vill vara där resten av familjen är. :)
  Kul att se hur andra har det då de bloggar. :)

  Tack förresten för din söta hälsning!!
  Kram /Johanna

  SvaraRadera
 13. Det är ju sådär det ska vara tycker jag :)
  jag trivs också bäst där de andra är. Jag vill inte sitta på mitt eget rum och pyssla. Jag vill samtidigt höra vad de andra gör, avbryta och leka lite med lego och kunna prata.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra