tisdag 26 april 2011

Islatte


Nu är det dags att komma in i rutinen att börja brygga en kopp extra kaffe till frukosten. Det som blir över är det sedan bara att spara, låta kallna och använda till eftermiddagens islatte. För nu när våren och snart sommaren är här med sol och värme, klarar jag mig knappt en dag utan en islatte.

Blanda kaffe, mjölk, is och eventuellt lite socker och kör några varv i mixerna.
Sen är Islatten klar att avnjutas. Snabbt, enkelt och galet gott!

5 kommentarer:

  1. Mums! Kanske ska ta efter det idag!
    Ullis

    SvaraRadera
  2. Jag är inget stort kaffe-fan men det där lät gott. Kanske med lite grädde i.

    SvaraRadera
  3. mmm, det ska jag göra imorgon. Tack för tipset!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra