onsdag 13 april 2011

Loppisveckan bokad!


Så här tidigt uppstyrda planer som vi har för årets sommar har jag nog aldrig haft förut. Italienresan vecka 31 är bokad och betald och nu har vi även bokat en stuga på Öland vecka 26. En veckas sol och bad (om vädergudarna vill oss väl), kroppkakor och massa loppisar! Och eftersom vi åker så tidigt på sommaren hinner jag roffa åt mig alla loppisfynden innan resten av tursiterna kommer. ;-)

13 kommentarer:

 1. kan du tro... jag ska dit innan dej! ;-)

  SvaraRadera
 2. Så roligt! Och vad härligt det låter. Tänk att snart sommaren med alla loppisar är här :)

  Ha en fortsatt fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idé, loppisvecka. Det borde vara obligatoriskt under semestern. :) Låter som att du har en härlig sommar framför dig!

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag behöver hjälp. jag ska bort på fredag och vill ha med en liten gåva! Har du några förslag. Du brukar alltid komma på något. Det står still i min hjärna. Det ska vara pyssel som jag har hemma. Funderar på att göra en brödkorg eller något liknande ;)

  SvaraRadera
 5. Låter ju underbart, särskilt loppisbiten;) Och jag ser fram emot att få se miniatyrköket.. Spännande! Kram//Petronella

  SvaraRadera
 6. Åh, myspys tycker jag det låter som!

  SvaraRadera
 7. Det låter ju riktigt härligt, fyndchans! :-)

  SvaraRadera
 8. Oh! Det låter ju vansinnigt trevligt! :-) Allt i ett liksom: sol, bad, vila, sommar och loppis!!!
  Nu blev jag fasligt sommarlängtig!

  Vilka gulliga moln du har sytt (en massa inlägg ner), nu fick jag en liten kick i baken att göra en mobil till en kompis som jag hittills bara varit på idéstadiet. :-)

  SvaraRadera
 9. Vad skönt, har knappt börja fundera över sommaren ännu!
  Ha en skön kväll!
  ullis

  SvaraRadera
 10. Bra plan där;-) Är mäkta avundsjuk på Italien-resan;-)

  SvaraRadera
 11. Hihi! tack för tipsen. Visste väl att du skulle ha många idéer ;) Ha det fint.

  SvaraRadera
 12. Ska till Öland efter dig, så du får gärna tipsa om en bra loppis (eller tio) i närheten av Köpingsvik. Eller på vägen dit. :)

  SvaraRadera
 13. Oj, jag har lyckats bestämma NÄR jag ska ha semester i år, men det är svårt att bestämma sig för VAD man ska göra! Man vill ju alltid att det ska bli den bästa semestern någonsin. Men Italien låter ju sannerligen underbart!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra