lördag 16 april 2011

Påskägg


Så har då även jag äntligen ägnat mig åt lite påskpyssel. Jag köpte ett par ägg på Panduro att piffa till. Från början hade jag tänkt göra dom i ljusa enkla färger, lite som dom här fina eller dom här.

Men sen kom jag att tänka på alla servetterna jag fick av Erica för ett tag sedan och det fick bli härligt färgsprakande ägg istället.  

11 kommentarer:

 1. Vilka härliga ägg! Ska inte påskägg vara lite färgglada, fast det kan ju även vara fint i lugnare färger också. Dina är i alla fall superfina!

  SvaraRadera
 2. Vad fina de blev! Mina barn får alltid gå ut och göra ett rede där påskharen lägger deras påskägg tillsammans med någon liten present. Då vill man ju inte att äggen ska se ut som de köpta, så tack för det här tipset.

  SvaraRadera
 3. Så fina de blev! Kul att du hittade på ett bra användningsområde för servetterna också. :)

  Ha en härlig lördag!

  SvaraRadera
 4. Fina färggranna ägg! Jag hade också tänkt fixa mer dämpade ägg detta år, men av nån anledning blev dom hur färggranna som helst! Kul att se länkarna också, inspirerande ägg där också.

  SvaraRadera
 5. Så fine.
  Skjønne farger:)

  SvaraRadera
 6. Vad fina ägg, Nu kom jag verkligen i påskstämning.
  Jag var inne och kikade på danskans sida (som du tipsade om i tidigare inlägg)
  Vad härligt, inspirerande och lite galet ;-)
  Ska nog rota fram mitt dockhus iaf och se över det. kram och tack för en inspirerande blogg

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra