torsdag 21 april 2011

Tvångstankar


Jag har kommit fram till att jag måste lida av någon form av tvångstankar. Tvångstankar att ständigt ha ett pågående virka-filt-projekt.

Samma dag som jag var klar med den här filten så spatserade jag iväg till garnaffären och köpte ett gäng garnnystan till en ny filt.

8 kommentarer:

 1. Nu när sommaren är här så är det perfekt att ha ett virkprojekt. Då kan man pyssla utan att släpa med sig symaskinerna. Funderar själv just nu på vad jag ska virka i sommar. Väldigt fina garn måste jag säga, vad är det för typ?
  Ang. att sy solhattar, det finns nog inget enklare och snabbare att sy och dessutom är det ju så kul för man vet att de kommer användas flitigt. Har nog inte köpt en endaste hatt till mina barn någonsin. Har precis sytt klart min 7e för iår.. :)

  SvaraRadera
 2. Haha, jag är likadan! :)
  Nu är det ruckelsäsong igen och då börjar virkperioden på allvar för min del. Det blir ju ett par timmar i bilen per vecka och för att inte somna när J kör, virkar eller stickar jag. Jag har två nästan-färdiga koftor/tröjor och en stor pläd på gång, så jag har också något slags tvångssyndrom...

  SvaraRadera
 3. Härligt med projekt ju. Jag är själv i gång med att påbörja ett virkningsprojekt!

  Glad Påsk!
  Elina

  SvaraRadera
 4. Gillar verkligen dina söta blomrutor. Kanske dags att prova på en filt med sådana rutor nu. Har fram till nu endast gjort traditionella rutor.
  Var hittade du de söta ramarna till dockhuset?

  Glad påsk

  SvaraRadera
 5. :-)
  Man måste alltid ha något på gång!
  Glad påsk!

  SvaraRadera
 6. Hihi, jag tror vi är många som lider av liknande tvångstankar i så fall! ;D Nu blev jag påmind om att jag kom av mig med mitt babyfilt-projekt, borde köpa nytt garn och testa ditt mönster för jag tror garnet jag har är för grovt, hur fint det än är...
  Ha det så bra och glad påsk! :)

  SvaraRadera
 7. Jag har två virkade filtar på gång... Och många tvångstankar om nya lapptäcken, färgkombos och projekt som håller mig vaken om nätterna... Om jag ändå hade bara liiiiiiiite mer tid... Njut av processen. Virkning är som yoga förhjärnan.

  SvaraRadera
 8. Jag är likadan! Fast jag egentligen inte har tid!!
  Och virkar jag inte är jag beroende av att sortera pysslet och garnet, haha ;P

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra