torsdag 12 maj 2011

Ändrade prioriteringar

De senaste dagarnas sol och värme har gjort att prioriteringarna av tiden ändrats något. Pick-nick i parken och grillmiddag hos vännerna hamnade högre upp på listan än vad pyssel och sömnad gjort.


Men det är väl inte en helt galen gissning att det kommer moln och regn nån dag och tills dess har jag fyllt på i tygskåpet med dom här härliga tygerna som kom på posten i veckan från Wilhelmine.

6 kommentarer:

 1. Chansen till trevliga picknickar måste tas, man vet aldrig när vädret byter om! Om det är du som fyller 30, så grattis från en annan nybliven 30-åring :-).

  SvaraRadera
 2. åå det orange stoffet til høyre der minner om et jeg hadde i sengtøy som liten:) Det var også krepp.

  Jeg har hatt reddik i drivhuset, så jeg tror det har gjort at de ble tidlig ferdig. Er en måned siden de ble sådd tror jeg.

  Ønsker deg en flott torsdag:)
  Klem!

  SvaraRadera
 3. Ja, passa på och njut av solen!!! :-)

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga tyger och jag förstår att annat får gå före pyssla när det är så skönt att vara utmhus :)

  SvaraRadera
 5. Ja efter den här vitern behöver man all värme man kan få, så det gäller att njuta och passa på! Jag är himla glad att jag lärt mig virka för det, har jag kommit på, kan man göra i en fåtölj på altanen!! /Louise

  SvaraRadera
 6. Superläckra!!! Å det är rätt man måste njuta och ta tillvara på de fina dagar vi får...man vet ju aldrig när de tar slut:)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra