tisdag 17 maj 2011

Tisdagstema - en kär pryl


Veckans tisdagstema hos Fabriken är En kär pryl. Ett tema som var ganska enkelt för min del. Jag har två prylar som ligger mig lite extra varmt om hjärtat och som jag skulle ha svårt att klara mig utan en längre tid. Min symaskin och min kamera. Så jag tog helt enkelt kameran och dokumenterade symaskinen till dagens tema.


Vill ni spana på andra kära prylar så kika in hos Fabriken idag.

Jag måste också passa på att säga TACK för alla rara kommentarer och glada tillrop om lampan jag visade igår. Jag blev alldeles chockad (och såklart väldigt, väldigt glad) när jag loggade in på kvällen och såg alla snälla ord!

6 kommentarer:

 1. Ja hur skulle man klara sig utan kamera och symaskin!?

  Klart du ska ha massor med beröm för den fina lampan! :-D

  KRAM!!

  SvaraRadera
 2. Ja du, den som ändå behärskade en symaskin, förutom till enkla gardiner och en och annan kudde... :)

  Vilken UNDERBAR lampa du har gjort. Well done! =)

  SvaraRadera
 3. ja symaskinen! Och en overlock såklart :-)

  Ha en fin Tisdag!

  SvaraRadera
 4. Klart att symaskinen och kameran är dina favoriter, inte svårt att lista ut :) Här står symaskinen och samlar damm.. Önskar så att jag kunde få tummen ur och sätta igång, med små minikuddar t.ex! Ha en skön dag //Petronella

  SvaraRadera
 5. En ny symaskin skulle jag vilja ha. Den där såg fin ut.

  Din lampa i förra inlägget, jag säger bara, SKITSNYGG!!

  SvaraRadera
 6. Symaskinen är ju en av mina käraste ägodelar också! Den har varit sönder två gånger, och då har jag ju känt mig helt tom..

  Och en lampa av virkade dukar har jag ju tänkt göra hur länge som helst! Undras om man kan använda tapetlim? Man behövde inte smörja in badbollen med något, utan dukarna lossnade lätt?

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra