tisdag 12 juli 2011

Färska bär


Jag och Viggo svängde ihop en riktigt somrig och enkel efterrätt igår kväll.
Mängder av färska bär och en klick turkisk yougurt med vanlijsocker i. Mums!!


Vill ni ha det ännu lite lyxigare (men mindre nyttigt) kan ni göra en sås på lättvispad grädde och smält vit choklad istället.

19 kommentarer:

  1. Åh så gott! Den där med vit choklad skulle inte vara fel:) kram

    SvaraRadera
  2. Kan inte få nog av färska bär, så enkelt och sååå gott!

    SvaraRadera
  3. Hej och tack för din hälsning!
    Dina bilder ser superhärliga ut. :) Mums! Färska bär är det godaste :)

    Ha det gott!
    /Johanna

    SvaraRadera
  4. Vad bra :-) Jag som precis satt och funderade på vad jag ska göra med min turkiska yoghurt, som står i kylen. :-) Nu har jag ju fått en bra idé!

    SvaraRadera
  5. Åh jösses så gott det ser ut. Mmmm. Finns det nåt kvar? Isåfall bjuder jag in mig själv på stört! ;)

    SvaraRadera
  6. Gud så gott det ser ut! Härligt somrigt!

    Kram Marie

    SvaraRadera
  7. Visst är det härligt med sommarens alla goda färska bär.
    Jättefina bilder!

    SvaraRadera
  8. Ser himla gott ut det där! Psssst... Jag länkade till dig i miniatyrbloggen idag :) Ha en fin vecka //Petronella

    SvaraRadera
  9. Ser rackarns gott ut, och varianten med vispgrädde (utan choklad dock) och bär är ett av mina vanligaste mellanmål :-o Jag knarkar grädde...

    SvaraRadera
  10. Hallon och blåbär är såååå gott!
    kram
    Lana

    SvaraRadera
  11. det ser underbart ut :) mums!

    SvaraRadera
  12. Oj, det ser supersmaskens ut!!

    SvaraRadera
  13. Åh jag blir så glad varje gång jag ser den där fina skjortan i tyget som vi bytte med varandra! Dina koppar trivs som fisk i vattnet!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra