torsdag 7 juli 2011

Mina två killar

Jag har två killar på min axlar. En kille som sitter på högeraxeln och som brukar tala förståndigt till mig och säga att "Petra, nu har du faktiskt mer tyger än vad du har plats för. Det räcker nu för ett tag frammåt. Rensa och sälj lite och sy lite av dom, och sen när du har bättre med plats kan du köpa nytt". Härom dagen så skrek den killen högst och jag gjorde ju en liten tygrensning.


Men sen har jag en till kille, på den andra axeln. Oftast är det han som överröstar den förståndiga och skriker saker som "Köp mer tyg! Du måste ha med tyg! Bara det här tyget, det är det sista, du måste bara ha det. Du kommer aldrig springa på ett lika fint tyg så släpp inte detta nu. Köp det!!"

För inte alls så länge sedan så gick den killen segrande ur striden (som så många gånger tidigare) och resultatet blev det här underbara tyget som jag fick i brevlådan från Linda i veckan.


Visst är det fantastiskt fint?! Jag blev alldeles lycklig när jag öppnade paketet och såg tyget. Det kommer nog dröja innan jag kan förmå mig att sätta saxen i det här.

7 kommentarer:

 1. Klart du måtte ha denne stoffskatten:) Helt nydelig var det!
  KLEM

  SvaraRadera
 2. Du är så rolig... :-)
  (inte alla erkänner sina beroenden, vet du!)

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen ljuvligt!

  SvaraRadera
 4. Haha! Du är ju underbar, klart du måste ha mer tyg:)

  SvaraRadera
 5. Jätte fint! Jag vet hur det är.. jag är också sån som samlar på mig utan att ha plats!

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 6. hmm..de to karene kjenner jeg også til, og han som vil ha MER vinner hver gang. og det er jo ikke så rart, jeg er jo HELT enig!

  lekkert stoff ;)

  SvaraRadera
 7. Hihi... Jag såg också det där tyget hos Linda och var på snudden att köpa det själv. Men så insåg jag att det skulle ha blivit en riktig hyllvärmare då min "vill-pyssla-lista" är låång och pysseltimmarna få! Ska bli roligt att se vad du syr för fint av det!! /Louise

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra