fredag 19 augusti 2011

Ensidig kost?


Eftersom jag ordnat det så bra för mig att jag har en man som är kock (och dessutom en kock som gärna lagar mat även när han lämnar jobbet och kommer hem) så behöver jag väldigt sällan laga mat. Men dom gånger jag väl lagar mat har jag märkt att det blir typ samma sak varje gång. Nämligen omelett. Snabbt, enkelt, gott och lätt att variera i all oändlighet.


Idag blev det omelett med skinka och champinjoner i och igår blev det också champinjoner men ihop med sockerärtor och tomater istället. Och oavsett vad som är i så måste det alltid vara massa mozarella på toppen. Mums! :-)

7 kommentarer:

 1. Ensidig kost funkar ju, om det är gott...! :-) Själv gillar jag inte att laga mat, tyvärr är man ju så illa tvungen då & då!

  SvaraRadera
 2. ha ha ha, total igenkänning! ingen man som är kock, men en som verkligen gillar att laga mat:)

  SvaraRadera
 3. Den såg väldigt god ut! När jag gör omelett blir slutresulatet ALLTID scrambled eggs men grejer i...

  SvaraRadera
 4. Omeletter är underskattade, härligt att ha en kock hemma! :-)

  SvaraRadera
 5. Aha, mozarella-tipset tar jag till mig. Jag försöker på olika sätt få min käre sambo att vara den som lagar det mesta hemma och det verkar som att jag är på väg att lyckas. Men omelett kan jag också slänga ihop, det är så gott!:-)

  Tapetlyckan förstår jag. Så trevligt med såna tackpresenter som verkligen är precis vad man vill ha!

  SvaraRadera
 6. Åh hjälp vad hungrig jag blev nu då! Mums vad gott det ser ut!

  SvaraRadera
 7. Jaha! Då har vi ytterligare något gemensamt. Det måste vara det smartaste jag gjort att gifta mig med en kock. Precis som du är det inte så ofta som jag står vid spisen men igår blev det faktiskt skruvpasta med vitlöksfrästa körsbärstomater och spenat toppat med halloumi ost. Inte fy skam för en icke kock. Och omelett gå® ju alltid hem. En säker favorit! Yum!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra