onsdag 17 augusti 2011

Svart


Ida Susanne har kommit med ännu en färgutmaning som jag inte kunde motstå att hänga på. Tidigare har det varit orange och rosa, och denna gång är det färgen svart jag gett mig på jakt efter hemma.


Jag hittade en hel del svart hemma när jag gick med kameran och letade. Framför allt upptäckte jag en sak som jag aldrig tänkt på förut. Vi har totalt elva stolar och tre pallar, och utav dom är tio stolar och två pallar svarta. Vi gillar visst att vila våra rumpor på svart här hemma. :-)

14 kommentarer:

 1. Jätte snygg stol högst upp!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också verkligen din svarta stol som du visar på första bilden!

  SvaraRadera
 3. Hej! Är det Jens Fager som gjort den översta stolen? Superfin i alla fall. Ha en fin dag! Kram

  SvaraRadera
 4. Jag blir så sugen på att måla och tapetsera möbler när jag ser dina!

  SvaraRadera
 5. Säg inte att du har målad och tapetserad (Ikea?) pallen själv????

  SvaraRadera
 6. Sort er jo riktig så fint hos deg da. Må se meg rundt i huset om jeg ikke også har noe sort. ha en fin dag på jobben, klem Wilhelmine

  SvaraRadera
 7. Vad kul, vi har verkligen Ikea-pallar som liknar på varandra! Måste bero på bra smak ;) Kaffeburken längst ner påminner om nån burk hemma hos nån släkting. Me like! kul med dom här färgutmaningarna!

  SvaraRadera
 8. Jag gillar också den översta stolen mycket! Skitsnygg!

  SvaraRadera
 9. VArt hittar man väggljusstaken? Vågar aldrig ha ljusstakar på borden hemma men en väggljusstaken skulle kunna funka med de tre vilda barnen. Har mycket att rapportera efter att all tvätt tagits hand om och alla skolväskor preppats till skolstarten. Sverige var fantastiskt denna gång! Näts aår blir det nog en lång Sverigesemester.

  SvaraRadera
 10. Oj va mycket fina svarta saker du har hemma. Jag gillade precis som många andra stolen på den första bilden. Men även pallarna som du har piffat till. Kram

  SvaraRadera
 11. Nydelige sorte detaljer! Og for noen fine vimpler du har sydd lengre ned her, og det sengetøyet - helt herlig!

  SvaraRadera
 12. Biltyget er forresten kjøpt på Etsy, for eksempel her:
  http://www.etsy.com/listing/72758761/japanese-echino-car-black-linen-cars

  SvaraRadera
 13. Flotte sorte sager du har. Jeg er vild med stolen øverst og det fine billede med håndaftryk. Det sidste tror jeg at vi skal prøve herhjemme.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra