lördag 17 september 2011

En ny superhjälte


Ni har ju tidigare fått stifta bekantskap med Super-Viggo och Super-Sidney.
Och nu har världen fått ännu en superhjälte att lita på...


Tillåt mig att presentera....
Super-Elias!!

Snart har jag sytt såna här superhjältedräkter till varenda unge i bekantskapskretsen. Men det är den perfekta presenten, dom är väldigt enkla att sy och blir alltid otroligt uppskattade av mottagaren.

Roligt att så många ville vara med i gissningstävlingen, föresten! Än har ingen gissat exakt rätt, men det är ett helt gäng som ligger ganska nära. Så fortsätt att gissa, ni har till imorgon på er, sen avslöjar jag vinnaren.

9 kommentarer:

 1. Haha! Vilken superhärlig liten superhjälte :-D!

  SvaraRadera
 2. Du är ju grym på att sy, mer finns inte att säga:)
  Får man gissa en gång till eller... haha, nä jag står väl kvar och hoppas att det håller sig;)

  SvaraRadera
 3. Men himmel, så söt han var! Fick en vision om att sy dräkter till hela dagisgruppen och ställa upp dem för fotografering - bara för att de blir så söta.
  Ha en skön lördagskväll!

  SvaraRadera
 4. Tusen tack!
  Det är lite pill med att linda fast alla blad och sätta dit dekorations materialet...men inte så svårt. Härlig superhjältedräckt du sytt!! ...förstår att de är poppulära och så roligt att ge bort något man själv har skapat.

  Ha en trevlig lördagskväll!

  SvaraRadera
 5. Superbra idé det här med hjälte-outfits("super" blink blink ;-)! Varje unges dröm att få en egen antar jag. Skulle faktiskt själv vilja ha en när jag tänker efter, en powerdräkt att ta på sig på de där extremviktiga mötena när det verkligen gäller...:-)
  Ha en skön afton! :-)

  SvaraRadera
 6. Helt herlig:)
  Verden trenger masse helter!!

  Ine

  SvaraRadera
 7. Men hur söt var inte denne lille superhjälte?! Man smälter ju :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra