fredag 7 oktober 2011

Gammalt bröd till fredagsmyset


Har ni gammalt bröd hemma som ni inte vet vad ni ska göra med?
Gör chips av det, vettja!

Nu är dom här visserligen köpta på Gateau, men jag tyckte det var en genial idé och det kan ju inte alls vara svårt att göra själv. Bara skiva brödet tunnt, ringla över lite olja, strö på lite salt och ställ in det i ugnen på låg värme så det torkar och blir hårt. Svårare än så kan jag inte tänka mig att det är.
Men gott var det! Och säker betydligt nyttigare än vanliga chips.

5 kommentarer:

 1. Det var ju en bra idé!

  SvaraRadera
 2. Viken toppenidé! Ska jag prova, men det får bli till nästa helg. Missar både fredags- och lördagsmys här tack vare jobb... Ha en toppenkväll! Kramar i massor Kicki

  SvaraRadera
 3. När jag såg din bild och rubriken till på min blogg...så trodde jag att du hade gjort fattiga riddare, med en massa socker och kanel... men brödchips lät ju inte så dumt det heller ;-)

  SvaraRadera
 4. Hej hej!

  Åh gateou, min vän bor typ 1 minut från bageriet i Bromma...mycket smarrigt! Ha en go kväll!

  SvaraRadera
 5. Hihi, jag såg rubriken och tänkte skriva något om att Cajsa W fanns även här, men så hade du köpt chipsen. Å andra sidan handlade säkert Cajsa också då och då och fick inspiration till kommande projekt! :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra