söndag 2 oktober 2011

Härliga, härliga helg!


Det är få ställen (nog faktiskt inte ett enda) som jag kan längta så mycket till som till Öland. Så att få spendera en långhelg på ön tillsammans med tre av mina allra bästa vänner var såklart rena högvinsten!


Två av oss hade aldrig varit på Öland tidigare, så förutom god mat, vin, tjejsnack och otaliga skratt så avverkade vi en hel del mil i bilen och körde runt mellan Långe Erik, Alvaret, Borgholm, små byar med Skördefestarrangemang, tävlingen Sveriges största pumpa, Neptuni åkrar, små butiker och hantverksbodar och massa loppisar.
Och med jämna mellanrum klämde vi in fikastopp och kroppkakeluncher ute i det nästan osannolikt fina vädret.


Så nu är energireserverna påfyllda till max efter den roliga helgen (och tyghyllan likaså efter alla loppisbesök, men mer om det en annan dag), kan jag lova!

6 kommentarer:

 1. Så herlige bilder!

  :)

  Klem Ida

  SvaraRadera
 2. Det hørtes veldig bra ut! Jentehelg er toppen! :)

  Ha en fin ny uke!

  SvaraRadera
 3. Låter som du har haft en underbar helg! I slutet av november är det min tur att få en tjejhelg, längtar redan otroligt mycket!
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 4. så vakkert. ser ut som en herlig herlig jentehelg!!

  SvaraRadera
 5. Det ser ut som du har hatt det så fint, gleder meg til å se alle stoffer du har kjøpt;)

  SvaraRadera
 6. Låter som en helt fantastisk helg! Helt underbar! Men du - pumpan? Är den på riktigt? Är ju helt groteskt stor ju.... Har aldrig skådat nåt liknande! Kramar Kicki

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra