torsdag 3 november 2011

In case of emergency


30-årsfesten i lördags innehöll också en släng av inflyttningsfest, så förutom en
30-årspresent bestående av en tjejkväll med Dirty Dancing i februari, hade vi med oss en liten inflyttningspresent också. En pimpad brandfilt. Idén fick jag härifrån, för länge sen, men har inte haft tillfälle att göra en själv, förens nu.17 kommentarer:

 1. Som vanligt mycket roliga o inspirerande inlägg! Kram

  SvaraRadera
 2. Åh så smart! För inte är de vackra brandfiltarna, även om de är nyttiga!

  SvaraRadera
 3. Suveränt! Har själv funderat på att göra nåt snyggt överdrag till vår brandfilt. Och kanske spraymåla brandsläckaren också. För man vill ju ha dem framme och synliga, men gärna lite maskerade ändå.

  SvaraRadera
 4. Men tänk vad du fixar!! Så himla fiffigt och en brandfilt var nog den smartaste och bästa inflyttningspresent jag hört om på länge! /Louise

  SvaraRadera
 5. Tjejkväll med Dirty Dancing - vilket fullträff!

  Jag skrattade så åt din kommentar.. Läste den precis innan jag klev av bussen iklädd endast t-shirt, kunde inte hindra min tanke; men kära barn, det är på tok för kallt att gå klädd så där...!

  Tant? Oh yes!

  SvaraRadera
 6. tack för idén, för här är det nämligen tänkt att pappan ska få en brandfilt på farsdag. Kankse orkar jag också göra något snyggt till den... :-)

  SvaraRadera
 7. Det där var något nytt för mig, men ingen dum idé. Lägger den bakom örat...

  SvaraRadera
 8. Brandfiltarna är ju inte jättefina. Tur att duktiga du kan sy ett nytt fint överdrag. Kan tänka mig att det uppskattades.

  SvaraRadera
 9. det var jo så smart da...torsdagsklem til deg

  SvaraRadera
 10. Underbart! Gillar när man kan använda någonting praktiskt och göra det personligt. perfekt kombination på en gåva. Användbar och snygg.

  SvaraRadera
 11. En brandfiltspimpning står på min att-göra-lista sen länge tillbaka!
  Så snyggt, praktiskt och säkert!

  SvaraRadera
 12. Brandfilt??? Har jag inte ens tänkt på att man borde ha en. Och ska jag ha en så ska den absolut få ett så fint överdrag, det är då säkert. Men jag tänkte börja med brandsläckare. En snygg. Vit. Viktigt ju :) Kramar Kicki

  SvaraRadera
 13. Du är så full av ideér du.

  Det ska bli spännande att smaka glöggen, pröva gör en du med =)
  Det doftar jul i hela huset

  SvaraRadera
 14. men hallå! tack för det tipset!! De är ju såå fula annars! ska absolut göra en sådan! tack för de fina orden hos oss!kram från oss!

  SvaraRadera
 15. Den var stilig!!!
  Godt tips!!!
  Har du en god ide til brannslukningsapparatet også:)??

  SvaraRadera
 16. Så stilig, for en god ide!! :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra