onsdag 21 december 2011

Enkel snabbpresent


Ibland vill man ge bort en personlig present till nån liten knodd, men tiden räcker helt enkelt inte till för att skapa något storslaget från grunden. Mitt bästa tips på en personlig och enkel snabbpresent är då att köpa en enfärgad tröja eller body och sy på en applikation.

Julklappen till min fina gudson Ridley fick i år bli precis ett sånt snabbfix. Massa jobb, glöggfest, jullunch, barnvakteri och massa annat har helt enkelt tagit upp för många av decembers timmar för mig. Så två tröjor, den ena med en söt filur och den andra med en stilig slips ligger nu på brevlådan på väg hem till Ridley.

9 kommentarer:

 1. Dette er flotte julepresenter det:) tenker Ridley blir glad jeg:)
  Fine dager ønskes deg fra Trine:)

  SvaraRadera
 2. Så fint! Har tänkt mycket på det här med aplikationer, syr du bara med vanlig zickzack eller har du någon speciell inställning? Lite nervös för att det ska gå sönder i tvätten om jag bara zick zackar :-/

  SvaraRadera
 3. Väldigt fina! Det blåa tyget i slipsen var riktigt, riktigt fint!

  SvaraRadera
 4. Så snygg tröjan med slipsen var, gillar't!

  SvaraRadera
 5. Som den flitiga och gulliga "kommentatören" och "följare" du är av min blogg så vill jag önska dig en alldeles speciell GOD JUL och ett inspirerande och kreativt GOTT NYTT ÅR. Hoppas helgerna blir preeecis så som du önskar :))

  Varma kramar från mig

  SvaraRadera
 6. så söta...! Och lite "halvfabrikat" är väl aldrig fel :-)
  /HönaPöna

  SvaraRadera
 7. Åh så fina! Tack för det braiga tipset!

  SvaraRadera
 8. Åh så fina! Tack för det braiga tipset!

  SvaraRadera
 9. vilket bra tips! Blir sugen på att fixa till min egen son!

  ha det fint nu i jul

  Nanna/ så fint jag vill

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra