lördag 18 februari 2012

Nytt på tyghyllan


En kompis till mig hade fått gratisbiljetter till Syfestivalen på Älvsjömässan, så igår efter jobbet gjorde vi ett snabbt pitstop där. Tyvärr blev vi nog båda ganska besvikna. Hade väntat oss mer inspiration och saker att titta på och mindre ren försäljning och garn. Jösses, vad mycket garn det fanns...!

Jag fick dock med mig lite härlig påfyllning till tygskåpet efter det korta besöket.
Den absoluta favoriten var cirkustyget. Visst är det fint!?


Nu har jag inte tid att hänga här bakom datorn längre. Tänker mig att jag ska hinna klämma in ett träningpass, ett loppisbesök och besök på Mini Rodini-outleten innan vi ska på 1-årskalas i eftermiddag.

Trevlig helg, raringar!

11 kommentarer:

 1. så där kännde jag förra året när jag var i jönköping på symässan, det var hur mycket garn som helst! Men lite fina tyger är ju alltid trevligt att få med sej...! Trevlig lördag, önskar jag dej!

  SvaraRadera
 2. Härliga tyger allihopa! Det rosa/röda var topp också tänker jag. Lite blanding av traditionellt flick och traditionellt pojk=unisex kan man säga va? Fint iallafall!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Kjempefine stoff - det rosa og røde med gravemaskiner skulle jeg hatt til den ene gutten min da han var liten -supertøft :-)

  SvaraRadera
 4. Var där idag och håller med om att det är mycket ren försäljning. Fast för första gången provade jag på en workshop och lärde mig ribbvirka och kroka. Ser framemot nästa gång då skall jag prova på fler saker.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar det rosa tyget! *oh really, oväntat..* ;-)

  Är det värt att ta sig från norra sidan av stan till outleten?

  SvaraRadera
 6. Vad lustigt det är. Kompisen jag gick på mässan med hade önskat att det var MER garn och du tycker att det var för mycket. Men det är ju så att man är intresserad av olika sakeroch förundras kanske över alla montrar med sådant som man inte alls är intresserad av. Jag tycker att det var en ganska bra mix nu. Fanns ju mycket fina tyger, mycket fint garn, massor med pärlor och en hel del annat som jag var mindre intresserad av.

  SvaraRadera
 7. På ett sätt ganska skönt att höra att Syfestivalen inte var så fantastisk, för jag hade velat åka, men kunde inte, fast samtisigt tråkigt för er som åkte dit att den inte var så bra. Tygerna var i alla fall väldigt fina. Tycker om när det är så mycket färg!

  SvaraRadera
 8. Roligt med nya tyg iaf! Åh, mini rodini outlet hade varit kul! Varför bor jag inte i sverige?

  SvaraRadera
 9. Jag är lite ledsen över att inte kunna gå på den mässan, utan får nöja mig med symässan på Kviberg nästa vecka.
  Vad fint cirkustyget är! Hoppas att det finns på Kviberg också! Blir spännande att se vad du kan göra med det!

  SvaraRadera
 10. Cirkustyget är verkligen fantastiskt!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra