torsdag 15 mars 2012

Back to the 70´s


Äntligen har dom fina, fina glasen fått installera sig även hemma hos mig. Så länge som jag har suktat efter dom här men aldrig kommit till skott.
Men när jag sprang förbi Lagerhaus mellan två möten igår och såg att den var 30 % rabatt på alla glas så utförde jag förmodligen Norra Europas snabbast shopping och köpte 12 glas på mindre än 2 minuter.

Min kollega blev alldeles till sig när hon såg vad jag hade köpt. "Ååh, det är ju såna där glas som man drack drinkar ur på 70-talet! Vilka minnen dom väcker...."


Och tusen tack för alla kommentarer och gratulationer igår! Jag blev alldeles rörd och fällde nästan en tår. Den nästan fällda tåren hör visserligen inte till ovanligheterna nu för tiden. Sen den här ungen installerade sig i magen har jag noll kontroll över min egen kropp och mina känslor. Utmattad och spyfärdig för det mesta och jag grinar för i princip allt. Det riktiga lågvattenmärket var när jag grinade framför utröstningen i Sveriges Mästerkock för några veckor sedan.

Men de senaste veckorna har jag faktiskt sakta men säkert börjat bli som en normalt fungerande människa igen. Och nu när vi varit på ultraljudet och sett att hjärta, hjärna, njurar och alla anda typiska bra-att-ha-saker finns på plats så kanske jag även kan sluta oroa mig 24/7 och fokusera på allt det roliga och fantastiska med det som är på gång istället.  

8 kommentarer:

 1. Underbart! Vet ni vad det blir?

  SvaraRadera
 2. Spännande, vad mycket fint den lilla parveln kommer få från sin kreativa mamma =)

  Jo jag funderade på e sak, är inte dags förens i juni men om du orkar/kan och har tid skulle du vilja sy Rakels 1 årsklänning då? Mot betalt såklart.

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att allt såg bra ut!! Snacka om TVÅ härliga nerräkningar!

  Och glasen, de är ljuvliga, funkar till det mesta! Som Vas, till varmt, kallt, dessert, frukost... Mina åker fram titt som tätt! Du gjorde helt rätt i att slå till.

  SvaraRadera
 4. Hey, vad har jag missat här hemma i feberdimman, väntar ni smått? Så underbart roligt, stort stort grattis!!

  Vilket fynd med glasen, dom väcker verkligen nostalgiska minnen.

  Ha det så himla bra med dig Petra och tack för kryahälsningen!

  Kram kram

  Victoria

  SvaraRadera
 5. Vilka fina glas!
  Skönt att du börjar känna dig piggare igen! Nu har ju jag aldrig varit gravid, men det där med känslosvängningarna är en sådan grej som jag gruvar mig för när den dagen (förhoppningsvis) kommer. Jag är otroligt lättrörd och överhuvudtaget ganska berg- och dalbaneaktig i mina känslor normalt sett, jag kommer ju att bli helt outhärdlig både för mig själv och andra... :)

  SvaraRadera
 6. NÄ men se där. HÄr trillar man in och får läsa om den goda nyheten. Grattis till den lille inneboende krabaten. Jätte kul!!

  SvaraRadera
 7. Så fine glass og gratulerer så masse! :)
  Det blir koselig..…

  STOR
  KLEM

  SvaraRadera
 8. Fräcka glas!
  Jag känner så väl igen mig i det du skriver om graviditeter. Själv har jag spytt varje dag i 16 veckor med mina små i magen. Inte världens roligaste liv. Men sen....bara underbart! :)
  Kramar

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra