lördag 10 mars 2012

Idag mår jag bra


Sällan har en lördag varit så efterlängtad som denna. Jag har varit igång ungefär varenda sekund hela veckan. Mestadels med en herrans massa jobb och möten men också med väldigt trevliga saker som restaurangmiddag och generalrepetitionen av Melodifestivalen i Globen igår. Vem tror ni tar hem hela kalaset ikväll, föresten? Ska man tro kvällstidningarna (och typ alla andra) så blir det väl Loreen, men ska man döma av jublet i Globen igår så blir det garanterat Danny.

Hur som helst... lördagen var efterlängtad och jag har tagit det ytterst lugnt hela dagen. Bland annat blev det årets första utomhusfika i solen med kaffe, favoritchokladen och några nya glansiga magasin.. Det är ju inte jättevarmt ännu, men på vår balkong där det är helt vindstilla var det faktiskt riktigt skönt i solen.
Så härligt att känna att det är vår i luften!


Men nu är det snart slut på lugnet och jag ska istället börja göra mig vacker inför kvällens 30-årsfest som vi ska iväg på.

Hoppas ni alla får en riktigt mysig lördagkväll!!

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig fikastund! Kombinationen sol, kaffe, god choklad och tidningar gör att det ju nästan inte kan bli bättre!

  SvaraRadera
 2. Så fin kopp!! Kos deg masse i kveld! KLEM.

  SvaraRadera
 3. Utefika är verkligen ett vårtecken, härligt! Hoppas du får en underbar kväll!

  SvaraRadera
 4. så härligt med en fika ute i solen, och inget går upp mot en bra tidning!
  Tack för kommentaren idag! Jag blir varm i hjärtat av omtanken och för att du delar med dig.. Jag känner också att de borde fatta vilket privelegium det är för de att få umgås med min son.. :)Tack fina du!
  Kram emelie

  SvaraRadera
 5. Den jag trodde skulle ta hem det gjorde det. Kul!

  Och vad gäller mina fjärilar - maken har inte ens sett dem än (!) så det är knappast någon chans att han blir nöjd... :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 6. Låter underbart och välförtjänt! Söt kopp.
  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 7. Vart har du köpt den fina muggen?
  Behöver muntra upp 2 vänner o den var klockren!

  Kan du maila mig?
  nu23ga@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag undrar också över den fina muggen!
  Fika ute i solen är så härligt, man laddar ordentligt då!

  kram
  //Annapinglan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra