måndag 7 maj 2012

NY-shopping

Jag riktar ett stort tack till alla tummar och tår som hölls i torsdags för att vårt bagage skulle komma till rätta snabbt. Det hade tydligen god effekt för redan samma dag ringde dom från flygplatsen där våra väskor hade kommit med flyget efter oss.


I väskorna låga bl.a alla nya tyger jag hade köpt over there. Den dagen då vi var som allra tröttast och fötterna och ryggen värkte som allra mest så skymtade jag plötsligt ett mäkta intressant skyltfönster en bit bort.
Purl SoHo - create your world.
Fatta att jag gick igång på det och skyndade in i butiken. En liten butik fylld till bristningsgränsen med tyger, garner och annat pyssel. Hade det inte varit för att mannen - efter 20 minuters tålmodigt väntande och vid väl valda tillfällen intresserat hummande - till slut tröttnade och sa att skulle gå ut på gatan för att ta lite luft, så hade jag nog stått där och valt bland tygerna än.

Sex färgglada tygstycken fick jag i alla fall med mig hem, som jag snart ska sätta saxen i (kan avslöja att ett av tygerna faktiskt redan är uppklippt och ihopsytt, men mer om det en annan dag...).


Efteråt ångrade jag mig såklart att jag inte köpte fler tyger. Det var ju så många fina mönster och färger jag valde bort... Så lyckan var såklart total när den uppmärksamma mannen igår berättade att han hade sett att dom även säljer sina fina tyger och grejjer över nätet.

15 kommentarer:

 1. Vilken omtänksam man du har! Min skulle nog inte orka vara i en tygaffär i 20 minuter :)Verkligen jättefina tyger du köpt!

  SvaraRadera
 2. Hihi - kan se for meg hvordan din mann ventet utålmodig i butikken :) Godt han fant den samme butikken på nettet :)

  SvaraRadera
 3. Å jag älskar purl SoHo. Går alltid dit när jag är i New York. Fina tyger!

  SvaraRadera
 4. Vilka störthärliga tyger!! Ska bli skoj att se vad du hittar på för skoj med dem :)!!

  SvaraRadera
 5. Åh, härligt att du hittade till Purl! :) När jag väl hittade dit hade jag lyckligtvis lämnat mannen i en jeansbutik och där höll han sig en stund så att jag fick chans att botanisera. Tygerna är superhärliga och jag förstår att du blev sugen på fler.

  SvaraRadera
 6. Everybody talks about Purl Soho och Everybody arrives back home with luggage full of fabric! Dom har egen blogg. Fantastiska tyger. Lyckost där! :D

  SvaraRadera
 7. Jag vill åka tillbaka! Hoppas på att hinna besöka min syster igen innan de flyttar därifrån du har så mycket trevliga tips. Men så var ju vår resa en familjeresa och då hinns det inte lika mycket som om man åker själv.

  Skall bli kul att se vad du syr för fint. Är det trikå?

  SvaraRadera
 8. Vilka fina tyger!! & håller med, ännu fler fina finns på hemsidan : )

  SvaraRadera
 9. Wow vilka tyger. vi bara älskar det med bilarna på! Ska kolla in deras hemsida på studs .! Kramis

  SvaraRadera
 10. Visst är det bästaste affären. Måste alltid dit när jag är i NYC. Däremellan handlar jag över nätet och det funkar jättebra.

  Underbara tyger du köpt.

  /Malin

  SvaraRadera
 11. Åh så härliga tyger. Bilarna får jag nog säga var min favorit av dessa. Men allt är superfint, kollade in hemsidan också, och det fanns massor där också. Tack för tipset! spännande att se vad det blir av dessa tyger :)

  SvaraRadera
 12. Oj oj så snygga tyger! Både fina mönster och färger. Varför är det alltid sådär - att man ångrar att man inte köpte mer? Klassiskt. Och att man aldrig lär sig!

  Kram.

  P.s. Jag har en tävling nu med superfina stödstrumpor från Kajsas under, finns även till gravida. Perfekt den sista tiden på graviditeten. Och även sen såklart. Kika in och tävla om du har lust!

  SvaraRadera
 13. Tyger att älska! Riktiga fynd. Och när du sedan tipsar om att de finns på nätet, blir jag nästan rädd att gå in på sidan. Blir nog dyrt...tänker jag :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 14. Så fine stoffer du kjøpte med deg hjem!
  :-)

  SvaraRadera
 15. Amen åhhhh så fina!! Tyget med alla möjliga färger på blommorna var ju bara to die for.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra