söndag 10 juni 2012

Rensa, kasta, skänka, sälja


Jag tror bestämt att jag fått en släng av det där berömda behovet att "boa" som tydligen är en vanlig åkomma i graviditetens slutskede. Ja, om man nu kan kalla det graviditetens slutskede när det är nio veckor kvar...?

Hur som helst så har jag systematiskt jobbat mig igenom lådor och skåp här hemma. Rensat, kastat och skänkt. Inget skåp slipper undan. Inte ens tygskåpet. Så ikväll har jag ägnat mig åt att gå igenom alla tygerna, fotografera, mäta och lägga ut ett helt gäng av dom för försäljning i bloggshoppen. Kika in där om ni är sugna på att fylla på tygförrådet hemma!

5 kommentarer:

 1. Det er deilig å få ryddet FØR babyen kommer :)
  Jeg har sendt deg en mail om stoffkjøp :)

  SvaraRadera
 2. Det ska jag kolla in direkt. Alltid på jakt efter fina retrotyger till klänningar :)

  SvaraRadera
 3. Ja, tänk vad man kan sätta igång. Jag har blivit lätt galen i slutet. Precis som att man inte kommer att hinna något alls efter att den lilla kommer :)
  Nu ska jag kika in i shopen!

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 4. Jo men visst är det härligt att "boa"?! Nu ska jag kika in i shopen :) Kram

  SvaraRadera
 5. Hallå, du är väl med i gruppen "Vi som älskar 60-70 tals kläder" på Facebook? :) Du som har så mycket fina tyger. Och där hittar man ännu fler som man inte visste att man var i behov av ;)
  Tack för en inspirerande blogg!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra