tisdag 31 juli 2012

Fotoutmaning i augusti


Det här är vad jag tänkte ägna mig åt nu i augusti. Kristina har satt ihop en fotoutmaning för alla som vill vara med. Ett tema per dag som alla tolkar på sitt eget sätt. Perfekt för mig som tenderar att slöa till mer och mer och snart bli helt förslappad i väntan på bebisen. Vill ni också vara med? Kika in hos Kristina och läs mer om utmaningen.

Imorgon kör vi igång med första temat; Dagens... ja, dagens... vadå? Det verkar vara fritt för egen tolkning så tipsa mig gärna om vilken Dagens... jag ska fota.

6 kommentarer:

 1. Åh vilken bra idé! Den ska jag nog hoppa på också. Kanske.. Fast fasen, jag är ju inte så bra på det där med att göra saker när man ska göra dom.. hmmm

  SvaraRadera
 2. Dagens...lunch?...virkide?...väder?...badtemp?...

  Inte vet jag, men bra blir det, det är jag säker på:)

  SvaraRadera
 3. Jag blev inspirerad, jag är också med!

  SvaraRadera
 4. Jag är riktigt sugen på att hänga på. Men rädd att känna pressen. Och sen inte komma på något vettigt. Följer er andra istället!

  SvaraRadera
 5. Kul! Kanske ska hänga på? Får se.. är ganska mycket just nu ;)

  SvaraRadera
 6. Kul! Hade jag inte precis hoppat på utmaningen om att skapa 50 bilder på 50 dagar hade jag garanterat hakat på. Älskar utmaningar :)
  Tant Emma fd Krupnikov

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra