torsdag 6 september 2012

Väntar på att det plötsligt ska hända


På samma sätt som när jag köper trisslotter (vilket är ofta, betydligt oftare än jag egentligen vill erkänna) och tror att "den här gången... den här gången vinner jag en miljon", så tror jag varje gång jag startar med en ny virkad filt att "den här gången kommer det bli superkul och gå snabbt som attan".
Som i reklamen, ni vet. Plötsligt händer det.

Men det där plötsliga har inte hänt mig än. Jag har inte skrapat fram min mille än och jag tröttnar alltid på filtarna jag virkar ungefär halvvägs.


Men nu är i alla fall sista maskan gjord och rutorna ihopsatta i min senaste filt. Och nog kändes det lite speciellt ändå, att lägga sin egen mini på den färdiga filten, efter alla filtar jag gjort till andra minisar.

15 kommentarer:

 1. Vilken go filt!!! Och din lilla sessa är underbar! Hon kan skatta sig lycklig åt sin mamma som kan göra så mycket fint =)

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag känner igen det där! :) Håller just på att avsluta en filt och tänker "aldrig mer"... Men din filt blev ju så fantastiskt fin! Och den ser väldigt mjuk och skön ut också!

  SvaraRadera
 3. Filten blev jättefin! Jag har bara börjat på en filt( som inte är klar än efter två och ett halvt år) och hoppas att jag har lärt mig att virkade filtar inte är min grej.... Men det ser ändå ut som det är din, plötsligt var din ju klar!

  SvaraRadera
 4. Håller så med dig. Nu har jag avslutat min senaste filt och den var liten i jämförelse med de andra men det känns som en evighet. Fina blir de i värt varenda maska och jag kan tänka mig lyckan att få värma sin egna lilla.

  SvaraRadera
 5. Jättefin filt! Jag blir så imponerad över dem som virkar filtar. Själv skulle jag inte klara att göra så många rutor. Det är så roligt med några stycken, men sen tröttnar jag snabbt. Frågan är sen: Vad gör man med alla små mormorsrutor, som inte ens passar ihop i färg och storlek?
  Fast om jag hade en sån liten goding, kanske jag skulle kämpa på :-)

  SvaraRadera
 6. Superfin... gillar färgkombinationerna! Kram...

  SvaraRadera
 7. Haha, känner verkligen igen mig. Lika naiv varje gång så tror jag längst inne att jag ska vinna och idag hade jag sydag och hann ungefär en tredjedel av vad jag hade tänkt mig :) Superfin filt!

  SvaraRadera
 8. Så fin filt! Men mest sitter jag och tittar på de små fötterna. Jag vill också ha en bäbis, det vill jag faktiskt.

  SvaraRadera
 9. Underbar filt. När jag köper trisslotter brukar jag lägga dem i plånboken ett tag och "glömma bort dem". Varje gång tror jag att det är större chans att det är vinst om jag gör så :)

  /Malin

  SvaraRadera
 10. Du är fantastiskt duktig! Jag orkar inte ens köpa garnet... :)

  Trevlig fredag!

  SvaraRadera
 11. Vilka härliga färger! Även om det tar lång tid och man försöker förklara för sig själv att man inte ska göra en filt till, tycker jag att känslan när den är klar är en stor vinst!

  SvaraRadera
 12. Jag tycker du verkar ha massa ork och inspiration. Vilket fint resultat!

  SvaraRadera
 13. Hahaha! Min stora kille är snart sju. När jag väntade honom virkade jag rutor till en filt. 158 rutor!
  Och de ligger fortfarande i påsen ... Så det bidde ingen filt! :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra