måndag 29 oktober 2012

Sylusta och rea-priser


Fick lite extra sylusta i fredags när jag för första gången på länge satte mig bakom maskinen och sydde Viggos byxor, så jag passade på att sy ihop ett lapptäcke som legat tillklippt och väntat länge, länge.

Lapptäcket finns att köpa i shoppen. Jag känner mig dessutom på extra gott humör för tillfället så jag har sänkt priset på alla lapptäcken och mössor. Välkomna att kika in!

9 kommentarer:

  1. Vilka glada färger! Verkligen härligt täcke.

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara färger. Jag är tokig i blått och grönt tillsammans.

    SvaraRadera
  3. Jag älskar verkligen dina lapptäcken :) Härliga!

    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  4. Så fint, vad duktig du är! Själv hör jag till dem som inte riktigt är vän med symaskinen. Dock önskar jag verkligen att jag var det.

    Ha en finfin dag!
    Kram, Jenny

    SvaraRadera
  5. Hej Petra! Jag försöker hitta din mailadress men jag ser den ingenstans på din blogg.. Tänkte fråga dig en grej - min mailadress är frida@fabkeramik.se, skicka gärna ett mail till mig så att jag kan skriva tillbaka! Tjing och kram från Frida

    SvaraRadera
  6. Hej! Ville bara tipsa om att jag nu säljer alla mina dockskåpsmöbler på Lauritz.com, tänkte att du kanske kunde vara intresserad.. Kika in på http://minipalatset.blogspot.com för mer info :-)

    Kram
    //Petronella

    SvaraRadera
  7. Jättefint!

    Mia kiiromi :)

    SvaraRadera
  8. Det är ju så mycket fina saker :) Det är nu man vill ha en lillbebbe så jag kan shoppa loss

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra