måndag 19 november 2012

Once in a lifetime


Vissa saker gör man bara en enda gång i livet.
Som att spraymåla två korgstolar till exempel.

I min enfald trodde jag att det skulle bli en baggis. Hur jobbigt kan det va, att spraymåla två korgstolar? Korgstolar i barnstorlek dessutom. Jo.... det är fruktansvärt jobbigt, kan jag meddela! Min stackars högerhand ömmar fortfarande efter att ha tryckt på sprayflaskan så länge.


Det är möblerna i Viggos rum som fått en make over. Sprayade stolar, nytt papper på bordet och nysydda kuddar i stolarna. Viggo valde papper och tyger själv och matchningsfreak som jag är, så kände jag såklart ett sting av stolthet och glädje när han efter noga övervägande valde tyg och papper i matchande färger. ;)

13 kommentarer:

 1. Haha, samma sak drabbade mig i somras när jag sprayat två korgstolar - i vuxenstorlek, men lite glesare än dina. Uj uj vad ont jag hade i pekfingret. Såg sedan att det finns nån slags munstycke som man kunde sätta ovanpå, med handtag, så man kunde trycka med alla fingrarna. Ska nog investera i ett sådant nästa gång ett större sprayningsprojekt kommer min väg...

  SvaraRadera
 2. Jag har målar korgar och små dock-korgstolar med pensel, också jättejobbigt och penseln blir garanterat förstörd och massor med färg går det åt!

  SvaraRadera
 3. Jättefint blev det :-)! Och tillochmed Bob-dockan matchar :-)!

  SvaraRadera
 4. å vad fint... kanske värt en ömmande hand..!?!
  då även jag är ett matchningsfreak, kan jag hålla med om att han gjorde ett fin-fint jobb med sitt val!

  SvaraRadera
 5. Förstår precis, tänkte precis som du... spraymålade dock bara en förvaringslåda... men det var jobbigare än vad jag trodde. För att inte tala om den vandrande sprayburken som man sen luktade :) lite snurrigare i huvudet efter att andas in ångorna :)
  Himla fint blev det i barnrummet
  Kram
  HElena

  SvaraRadera
 6. Hihi, jag minns när jag sprayade en stor stol ute en sommar och fick så ont i fingret och som sen övergick i hela armen. Otroligt jobbigt att hålla in en knapp länge. Sen tror jag att det blev hela två burkars åtgång med.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 7. Jag har ju funderat på att spraymåla en korgstol, i vuxenstorlek. Trodde också att inte skulle vara några problem. Ska överväga det lite till då ;-)

  SvaraRadera
 8. Det ble så flott - så all den harde jobbingen var verd det :)

  SvaraRadera
 9. Läste precis din kommentar. Du måste åka till Rusta. Det har vita pappersdekoratiner för ingenting!! Typ 2-pack för 19 spänn. Jag köpte och ska hänga upp i taket precis så här på julafton.

  Skickar ett sms till dig nu. Är piggare, måste ses. Kaffe!

  SvaraRadera
 10. Har varit med om samma sak. men fint blev det minsann! Kram från oss

  SvaraRadera
 11. Fint blev det onekligen, så det var nog värt besväret iallafall. Men jag håller med, det finns hur många sidor som helst att måla på korg :)

  SvaraRadera
 12. Flott resultat ble det i alle fall :o)
  Det gikk nok med en del sparymaling tenker jeg :o)

  Skikkelig flott bord også syns jeg.

  SvaraRadera
 13. Min man håller just nu på att sparymåla en spjälsäng... Glad jag slipper! Dessutom e jag sämst på att spraymåla. Det blir alltid ojämnt. När han gör det ser det ut som om grejen kommer direkt från en fabrik! Det blev snyggt med din makeover :-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra