fredag 22 mars 2013

När allt flyger


Två preliminärbokade dejter men båda inställda är såklart inte den optimala starten på en fredag. Men det visade sig bli en dag med höga poäng i alla fall.

Lika väl som att man ibland har dagar då allt bara går snett och känns trist och tråkigt, så har man ibland dagar då allt flyger.


Vissa dagar har man, redan innan man lämnat den stora av de små på förskolan, hunnit vika en hel Ikea-kasse med tvätt, fylla tvättmaskinen med nytt och dammsuga. Och man får äntligen ändan ur och gör lemoncurd (eller lime- och passionscurd, om jag ska vara exakt) som stått på Att testa-listan alldeles för länge.


 Bebisen är på ett strålande humör när hon är vaken men hon har också den goda smaken att ta en riktigt lång tupplur mitt på dagen så man hinner pilla och fixa med en hel massa påskpyssel.


Japp, vissa dagar känns det som att allt flyger och ingenting kan gå fel. Om dessa dagar dessutom sammanfaller med att solen kommer tillbaka efter ett par totalt felplacerade vinterhelvetesdagar så kan det knappast bli bättre. Nytt hopp om våren har väckts. Kanske att vi kan få en påsk med barmark i alla fall. Hoppas, hoppas...!

Önskar er alla en superhärlig fredag. Hoppas er dag flyger lika högt som min!

13 kommentarer:

  1. Senast veckan har varit full av sjukdom hemmet upp och ner och lilleman låter som en dinosaurie på nätterna så ingen kan sova. Nu önskar vi vår och härliga promenader oc sjukdommarna väck. Trevlig helg och efterrätten låter mumsig.

    SvaraRadera
  2. Bara jag som tassar runt och önskar en trevlig helg!! Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com

    SvaraRadera
  3. Låter härligt med sånt flyt! själv stukade jag knäet för några veckor sen och sen dess är vi himla mycket efter i alla planer känns det som. Fast tur i oturen - ingen vår ännu, så jag behöver inte vara sur över att jag inte kan gå ute i trädgården och påta :) Nä, det tröstar inte alls - jag vill ha vår nu!
    Ha en skön fredag du också, det låter supermysigt att vara hemma och pyssla och ha en bebis att snusa på!

    SvaraRadera
  4. Min dag flyger fint... fast helt annorlunda än din! Lugn dag på jobbet, sluta tidigt och sen en lång tupplur på det. Nu är jag redo för fredagsmys...!

    SvaraRadera
  5. Deilig med slike dager!
    Ha en fin start på påskeferien! Her blir det bloggpause så lenge ferien varer. Avslapning og forhåpentligvis fint vær venter.

    SvaraRadera
  6. Härligt med en sådan flygtur! Håller med, vissa dagar är man oövervinnerlig. Skönt när det infaller på en fredag med sol dessutom!

    Jag laddar nu för att gå på tjejmiddag men vill helst stanna kvar och gosa med fredagsrosiga barn och maken, som förövrigt brassar lyxmåltid för de kvarvarande tre. Varför är det så? Man klagar på att man aldrig går ut och sen när tillfälle ges, vill man vara hemma??

    Slutklagat nu!
    Ha en härlig helg!

    SvaraRadera
  7. Visst njuter man av tiden när de små sover. Min miste sover dock alldeles för lite på dagarna för att jag ska få något gjort. Hinner oftast bara börja på något nytt ex måla, pyssla...och när jag väl fått fram alla grejer och ska starta upp min kreativa verksamhet...ja då skriker det. Men man ska väl njuta av att få vara med de små liven. Snart är det vardag igen för min del med jobb, dagis. Hämta lämna städa laga mat jobba...ekorrhjulet. Blir lite lätt svimfärdig bara jag tänker på tanken. Men det ska nog gå bra.
    Ha en skön helg!

    Kram Sofia

    SvaraRadera
  8. Jamen underbart!
    Så positivt skrivit att jag bara vill krama dig!
    Heja positiva inlägg.
    Tänk så mycket gladare man blir efter att ha läst om din fina dag.

    Skål med bubbel!
    Och post kanske har kommit?
    Kram,
    Ulrika

    SvaraRadera
  9. Men åh vad härligt det låter. Såna dagar bara älskar man ju. Jag tycker att vissa dagar känns det som
    Om man aldrig hinner nånting med två små, att det bara är stökigt o ingen ordning på nåt. Och som tur är så finns det dagar då det är både städat och diskat o fint och man hinner pyssla o allt man vill :) tur att inte alla dagar är lika då... Och tack ang korvbralliena:) såg precis när jag skrivit att nån annan var före! Hoppas du får en fin helg med samma flyt(flyg!) nu. KrAM

    SvaraRadera
  10. Så mysigt med pyssel! Här har precis beslutet tagits att vi ska påskpyssla i morgon!:) Trevlig lördagkväll!

    SvaraRadera
  11. Oja, visst är det härligt med sådana dagar! Har precis haft sådant flyt i flera dagar nu, med bra saker som hänt och bra nyheter om saker som ska hända :-) Nu ska det bara bli vår på riktigt också!

    Mitt zickzackiga tyg har jag fyndat i lite olika färger på stuvhörnan på Ohlssons tyger, så det kan kanske vara svårt att hitta mer av eftersom det bara är "rester"...

    SvaraRadera
  12. Åh visst är det härligt med sådana dagar! Underbart inlägg och jag blev glad bara av att läsa det :)

    SvaraRadera
  13. Låter som en perfekt dag! Då är det bara att njuta och tacka för kvalitetestid, det kan man leva länge på.

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra