fredag 19 april 2013

Ärtor till en ettåring


I sista stund i måndags kom jag på att det ju faktiskt var en blivande ettåring jag skulle träffa dagen efter. Och när man fyller sitt första hela år är det klart man ska ha en present. Ärtpåsarna är den perfekta sista minuten-presenten till ettåringar. Eller ja... dom är den perfekta presenten även om det inte är sista minuten.


Ärtpåsarna är roliga att kasta med, klämma på, bygga med, balansera, bita på och så vidare och så vidare. En superlätt men bra present till småfolket, helt enkelt.


I eftermiddag är det föresten dags för del 2 av Hur man vänder en katastrof till succé. Jag har en idé i huvudet av vad som ska hända med de spruckna lakritsmacaronsen. Håller tummarna för att det blir som jag tänkt mig!

8 kommentarer:

 1. Vilken superfin present!!
  ha en fin fredag! kram elin

  SvaraRadera
 2. Det passar även till lite äldre barn, gjorde till mina barnbarn o som vi har lekt med de så många gånger.. helt suveräna.. fina färger du har i påsarna

  SvaraRadera
 3. Så sant! :) Søte. Fin weekend til deg :)

  SvaraRadera
 4. Jättemysiga påsar, rymdtyget är ju helt underbart :-)! Hoppas att ärt-åringen gillade dem ;-D!

  SvaraRadera
 5. GILLA för de där tygerna! Så glada.
  Fin helg!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 6. Jamen visst är det en toppenpresent?! Och vad fint det blev med tygbandet runt, man behöver ju inte ens slå in dem då. (Fast ettåringar brukar ju nästan uppskatta omslagspappret mer än själva presenten!) :)

  SvaraRadera
 7. ja...har liksom glömt bort dem.Tack för tipset !!

  Kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 8. Jag håller på för fullt här hemma. Var på Stoff och Stil igår och nu ska jag göra fler ärtpåsar till en annan ettåring. Härm-härm. Och du, just den där klänningen har jag tittat på, måste se den live och se om den konkurrerar ut nästa helgs blåsa.

  och du, fina du. Vilket inlägg. Det hos den sk drottningen. Eh.. blev lite rörd. Så fint skrivet och vilka bilder du fick till. Kände nästan inte igen mig...

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra