söndag 14 april 2013

Soligt balkonghäng


Vilken dag...! Strålande sol och äntligen tvåsiffrigt på plussidan av termometern. På vår soliga vindstilla balkong har termometern visat nästan 20 grader så det blev ett långt balkonghäng på eftermiddagen. Viggo satte alla frön till sommarens tomater, persilja och basilika, jag passade på att plantera om alla inomhusblommor och både mellanmål och fika inmundigades utomhus och för första gången i år, utan minsta tillstymmelse till hutter eller kalla vindar


Plantera om blommor. Jösses, vad jag hade skrattat om någon hade sagt till mig för tio år sedan att jag skulle ägna mig åt sådant. Jag hade förmodligen skrattat lika mycket som om någon hade sagt att jag på temat uteliv skulle publicera bilder på blomjord och tomatfrön istället för bilder på drinkar och nattklubbar.

 

Soliga planteringsbilder blir mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild. Klicka er gärna vidare dit för att se vad de andra bjuder på. Min gissning på bildinnehållet lägger jag på mycket snödroppar, krokusar och soliga fikastunder idag.

9 kommentarer:

 1. Det är ju sånn tur att man inte kan förutsäga allt! Hade varit alldeles för trist! Härligt med balkonghäng!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder! Vi har haft riktigt fint här också, med lunch ute och två promenader.

  SvaraRadera
 3. Mysigt att plantera med sina barn.
  Hoppas du haft en skön helg.
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Hej!! Ååååh vilken härlig dag ni verkar haft-underbart!! Hos oss sken solen till en början av dagen men sen kom molnen igen... Men härligt är det när solen skiner och jag längtar tills jag kan altanhänga lite jag med :)

  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 5. Kyliga vindar har vi haft men solen har skinit på oss i alla fall.

  Plantera ja, måste ta mig i kragen och få ner mina fröer i jorden. Min dotter tycker ju det är så kul att se när det växer. Ja, förhoppningsvis...

  Må så gott!

  SvaraRadera
 6. *Skratt* jag måste nog ändå säga att jag föredrar jord och frön, framför drinkar och nattklubbar. Även om det är kul också... :)

  SvaraRadera
 7. Så underbart att barnen är med.. mina barnbarn har sått paprika, som kommit upp redan några cm.
  Mormor vårdat de några veckor, snart kan jag köra bil så får de åka hem.

  SvaraRadera
 8. Ser härligt ut och vilka vackra papperskrukor! Dom där fördomarna man hade om vad man aldrig skulle göra oavsett ålder oc barn.. Helt plötsligt gör man det bara :)
  Ha det fint!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Ja, ha ha, samma här. Livet förändras. Bra att kunna njuta av varje fas.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra