torsdag 16 maj 2013

På mitt köksbord


På köksbordet är Fabrikens tema denna vecka.


På mitt köksbord står det alltid blommor. Ibland i kruka, ibland snittblommor och ibland några knipsade kvistar utifrån. Tillsammans med blommorna står alltid några ljus och trängs. Under vinterhalvåret fler och under sommarhalvåret färre. Men alltid minst ett eller två. För tillfället är det två ljuslyktor från Ikea och favoriten från Ittala som huserar på köksbordet.


Den tredje, vanligt förekommande saken på köksbordet är såklart maten. Eller fikat. Ibland dukar vi med Stockholmsfavoriterna, ibland med mina egenkomponerade tabletter och ibland utan några tabletter alls. Ibland äter vi på finporslinet, ibland på loppisservisen och då och då äter vi pizza eller sushi direkt ur kartongen.


Och ibland, när jag vill slå två flugor i en smäll och få en bild till dagens fotoutmaningstema på Instagram som är Pasteller, så letar jag upp varenda pastellskål i skåpen och dukar med dom på köksbordet när vi ska fika.


Hos Fabriken kan ni se vad övriga medlemmar har på sina köksbord.

Trevlig kväll!

13 kommentarer:

 1. fin-fint... blommor, ljus och pasteller är en oslagbar kombination!

  SvaraRadera
 2. Åh, jag har varit sugen på jordgubbar ändå sedan jag såg din fina bild på Insta Petra! Tror att jag ska gå och köpa det nu innan Ica stänger :)

  SvaraRadera
 3. Riktigt somrig dukning, det ser väldigt mysigt ut!

  SvaraRadera
 4. Vad somrigt och fint! Härligt. Tack för finfina Paris-tips förresten!

  SvaraRadera
 5. Så himla fint, Petra. Vilka härliga färger. Kannan är underbar. Och jordgubbar - man vill liksom att det ska bli sommar NU.

  SvaraRadera
 6. Åh vad snyggt! Ser ut att plats i vilken inredningstidning som helst.

  Ha en härlig helg!
  Malin

  SvaraRadera
 7. Vackert, inbjudande och fullt av liv, verkligen fint!

  Ha en toppenfredag =)
  Kram Catta

  SvaraRadera
 8. Somrigt och fint. Tror det får bli jordgubbar i eftermiddag ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 9. Åh, vilken god fika! /Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra