måndag 10 juni 2013

Kanske världens bästa påhitt


Efter uppstigning kl 03:40 och nio timmar på resande fot har vi landat hemma i Sverige igen. Regnet utanför fönstret gör att gårdagens solsken och 27 grader på termometern känns avlägsna. Men en snabb scanning av bilderna jag knäppt under veckan hjälper mig att behålla semesterkänslan ett tag till.


Vecka i Spanien var ett kärt återseende av våra vänner som flyttade dit i oktober förra året. Vi hyrde ett hus granne med deras, i den lilla byn Maro som ligger omkring 2 km från större och mer välkända Nerja.


Fantastiskt fina båda, Maro och Nerja. Små kritvita hus dekorerade med olika sorters kakel, ljusa gator, smala snirkliga gränder och en färsprakande blomsterprakt överallt.


Det här med att resa... hur fantastiskt påhitt är det inte!? Det måste ju vara typ världens bästa påhitt. De nya vyerna, maten, skratten och inte minst omväxlingen från vardagen. Även om jag i samma sekund som jag landar på Arlanda börjar planera för nästa resa så lever jag på den just avslutade resan och dess upplevelser länge.

10 kommentarer:

 1. Ja du, det där ser ju inte så dumt ut alls ;-)! Varmt välkomna hem :-)!

  SvaraRadera
 2. håller med dej... väldans bra påhitt!
  Ser ut som att ni har haft det kanoners, välkomna hem igen!

  SvaraRadera
 3. En bra sammanfattning av detta med resande - "världens bästa påhitt".

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder...nu längtar jag också tillbaka till Spanien :)

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder!! Jag gillar särskilt spagettibilden på lilla Flora. ;-)

  SvaraRadera
 6. Välkommna hem! Ni ser ut att ha haft det underbart och vilken mysig stad. Jag vill också åka dit likso spanien och grekland i ett.

  SvaraRadera
 7. Ser HeLT underbart ut. Maten miljön värmen allt. Härlig spagettibild på flora där:) och tusen tack för din fina kommentar om mina foton!! Blev så himla glad men kom på att jag inte sagt det till dig. Tack igen <3

  SvaraRadera
 8. Välkomna hem! Jag som var på resa veckan innan håller helt med; mycket bra påhitt och minnen som piggar upp många vardagar framöver! :)

  SvaraRadera
 9. Ååå vilka härliga bilder. Jag bara älskar "spagettikortet". Kram carolina

  SvaraRadera
 10. VAd underbart härliga bilder. Favoriten är nog på lillan med spaghetti över hela sig. Underbar!!! L¨nagtar efter solen och värmen när jag ser det här. Mina ben behöver lite sol för att sluta se ut som självlysande pinnar när jag vandrar omkring. Ja, sommaren kommer väl så småningom. Kram
  Annette
  My Rose Valley

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra