söndag 14 juli 2013

Ett nytt barnrum tar form


Välkomna in till Viggos rum version 2.0. Tapetdjuren är ett minne blott (efter mycket skrapande, rivande och spacklande) och väggar och lister har fått ny fräsch vit färg.
Rummet fixas iordning för att lillesyrran ska kunna flytta in.


En hel del fix och piff återstår. Det ska till exempel in en ny våningsäng som ska målas och dom ska få ett nytt, större skrivbord med stol. Men detaljerna börjar komma på plats och i taket hänger numer tolv meter vimplar i färger som matchar Happy lightsen i fönstret.


Och alla utklädningskläder får vi lite ordning på tack vare den jättefina hängaren Unicorn.


Som jag älskar att fixa barnrum. Finns liksom ingen måttfullhet eller något "nu räcker det" att hålla sig till. Man är fri att fläska på med färger, mönster och roliga saker.

Säng, skrivbord, lite tavlor och ett par hyllor sen är det klart. Och så några kuddar förstås. Och några roliga krokar att hänga förvaringspåsarna på. Och kanske några honeycombs och pom-poms. Och, och, och... Tur, som sagt att det inte finns något "nu räcker det".

9 kommentarer:

 1. såå fint... happy-lightsen och vimplar är helt underbara! Älskart!

  SvaraRadera
 2. Fiint! Gillar vimplarna som går från hörnen och samlas i mitten. Vore något till L s rum. Fast det blir ju en väldas många vimpelflaggor att sy.

  SvaraRadera
 3. Jättefin inspiration! Det är ju så fint med vimplar och man behöver faktiskt inte sy, det går jättebra att limma ihop dem med textillim! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Så himla fint !! Så här vill jag få till i min tjejjas rum men det blir inte bra, önskar jag kunde få till det lika bra!!! Tack för inspiration!

  SvaraRadera
 5. Ja det er kjempefint å innrede barnerom. Man kan boltre seg litt mer i farger da. Dette er fiint:-)

  SvaraRadera
 6. Det ser väldigt fint ut! Så lustigt, för jag har också tänkt hänga fullt med vimplar i Malvas rum :-) Får se om det blir av snart!

  SvaraRadera
 7. Vad fint det är! Jag gillar också barnrum skarpt, där får man minsann ta ut svängarna! Våra ungar borde också ha nåt bra ställe att ha sina utklädningskläder på - kläderna ligger bara i kassar i ett förråd som är jobbigt att komma åt, det där ser mycket smartare ut!

  SvaraRadera
 8. Vi håller också på att fixa barnrum för två hemma. Men vi orkar inte måla våningssängen... Och bråkar lite om tyg då maken tycker att 450kr / m är dyrt. Vadå? ;)

  Dina barn får det i alla fall riktigt fint och lamporna i fönstret var ju en hit. Såna vill jag också ha :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra