måndag 29 juli 2013

Semesterprojektet


En av de viktigaste sakerna i Viggo och Floras nya rum är det nya, större leksaksköket. Att ha en pappa som är kock har helt klart satt sina spår och Viggo har vid flertalet tillfällen det senaste året markerat sitt missnöje med det gamla köket och att det var för litet att arbeta i. Så när han fick ett kuvert med en stor sedel i födelsedagspresent av gammelmormor bestämde han sig snabbt för att pengarna skulle gå till ett nytt, större kök. Ett kök som nu äntligen är på plats och börjar fyllas med saker.


Virklusten som länge lyst med sin frånvaro börjar så smått smyga sig på igen och under semesterveckan på Västkusten blev det några bakelser till köket gjorda.


Enklast möjliga. Ett par runda bollar med lite blommor och blad på toppen och sen fastlimmade i ett gäng loppisshoppade kakformar.

7 kommentarer:

 1. Vilken tur du har som är omgiven av matintresserade män/pojkar :)

  SvaraRadera
 2. så fint... och han ser klart nöjd ut! :-)

  SvaraRadera
 3. Så herlig! Og fine bakelser, trenger jo ikke mer enn det! Superstas å kokkelere og servere! Fortsatt god juli til deg - de få dagene som er igjen! :)

  SvaraRadera
 4. Oj vad han ser nöjd ut! :)
  Och vad roligt att han tycker det är så kul!
  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra